Follow us

Βάσια Κωσταρά | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών μάχεται όλα τα σημάδια γήρανσης

Και θα τη βρεις σε κάθε φαρμακείο.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Το ότι η περιποίηση (και) των ματιών είναι άκρως σημαντική το γνωρίζουμε ήδη, μιας και η περιοχή αυτή είναι η πιο ευαίσθητη του προσώπου που αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από οποιαδήποτε άλλη. Μάλιστα, ακριβώς λόγω αυτής της ευαισθησίας, τα skincare issues που μπορεί να προκύψουν είναι περισσότερα και πιο έντονα, ενώ μπορεί να εμφανιστούν από πολύ μικρή ηλικία (βλ. μαύρους κύκλους, πρήξιμο ή puffy eyes, διάφορες δυσχρωμίες).

Οι πιο αποτελεσματικοί αντιρυτιδικοί οροί ματιών για σούπερ νεανικό βλέμμα

Τι μπορείς να κάνεις; Αρχικά, έχε στο μυαλό σου ότι η εφαρμογή μιας κρέμας ματιών κάθε πρωί ή/και βράδυ είναι μια σούπερ απαραίτητη κίνηση. Πάρε παράδειγμα από τη Βάσια Κωσταρά, που δεν αμελεί ποτέ τη συγκεκριμένη περιοχή ενώ χρησιμοποιεί ανελλιπώς μια αντιγηραντική κρέμα ματιών που μάχεται αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης.

Πρόκειται για τη Queen Bee Κρέμα Ματιών Απόλυτης Αντιγήρανσης & Αναζωογόνησης με βασιλικό πολτό της Apivita, που συνδυάζει την αναγεννητική ισχύ του βασιλικού πολτού με τις προστατευτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες της πρόπολης και του μελιού. Αυτή η κρέμα μειώνει τις ρυτίδες στο "πόδι της χήνας", τις σακούλες, το οίδημα και τους μαύρους κύκλους, συσφίγγει και ανορθώνει με βασιλικό πολτό ελεγχόμενης αποδέσμευσης και 2 θαλάσσια βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά.
Ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ προσφέρει και λάμψη. Η απόλυτη κρέμα που θα βρεις σε κάθε φαρμακείο.

Βάσια Κωσταρά | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών μάχεται όλα τα σημάδια γήρανσης

Δες τη γρήγορη skincare ρουτίνα της σχεδιάστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ