Follow us

Le Défilé | Ένα beauty catwalk στην καρδιά του Παρισιού μας έπεισε ότι "το αξίζουμε"

Η Global Makeup Director της L’Oréal Paris σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο missbloom.gr και τον Παντελή Τουτουντζή.

MissBloom TEAM
L’Oreal Paris

Walk Your Worth: Με αυτό το σύνθημα, η L’Oréal Paris γιόρτασε την ενδυνάμωση, τη συμπερίληψη και την αλληλεγγύη των γυναικών την Κυριακή 1η Οκτωβρίου στο Παρίσι διοργανώνοντας ένα ακόμα πολύ επιτυχημένο Le Défilé.

Le Défilé | Ένα beauty catwalk στην καρδιά του Παρισιού μας έπεισε ότι "το αξίζουμε"

Let's set the scene. Ο Πύργος του Eiffel έβαλε τα φωτεινά του κι αποτέλεσε τη σκηνή για έναν θεαματικό φόρο τιμής στην ενδυνάμωση των γυναικών και στη συνέργεια μεταξύ της υπερσύγχρονης εξειδίκευσης στην ομορφιά και της μόδας. Στους πρόποδές του παρέλασαν όλες οι international ambassadors της μάρκας, όπως οι Kendall Jenner, Camila Cabello, Viola Davis, Elle Fanning, Andie McDowell, Eva Longoria και Helen Mirren, ενώ από το celebrity line-up δεν έλειπε και η Δούκισσα Νομικού, η Ελληνίδα ambassador του brand, που έλαμψε στο catwalk δίνοντας το δικό της women empowering μήνυμα κι εξυμνώντας τη γυναικεία ομορφιά.

L’Oreal Paris

Η Val Garland, L’Oréal Paris Global Makeup Director και η ομάδα των make-up artists της, μαζί με τον International L’Oréal Paris Hair Artist & Expert Stéphane Lancien και την ομάδα του, δημιούργησαν φαντασμαγορικές εμφανίσεις με τη τεχνογνωσία τους. Στο πλευρό της Δούκισσας Νομικού ήταν ο official make-up artist της L’Oreal Paris, Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος επιμελήθηκε το αψεγάδιαστο -για μία ακόμα φορά- μακιγιάζ της.

L’Oreal Paris

Λίγες ώρες πριν το Le Défilé ο Παντελής Τουτουντζής και η Val Garland είχαν την ευκαιρία να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από το φορτωμένο πρόγραμμά τους για να συζητήσουν για ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ με τον να κάνει κάποιες πολύ εύστοχες ερωτήσεις στην makeup artist αποκλειστικά για το missbloom.gr

Τι αγαπάς περισσότερο στη δουλειά σου;

"Αγαπώ το απροσδόκητο. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Μου αρέσει που "παίζω" κάθε μέρα με το μακιγιάζ και που γνωρίζω και συνεργάζομαι με σπουδαίους ανθρώπους. Έχω τη χαρά να τους βοηθώ να νιώθουν γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δύναμη, να νιώθουν οι καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Είναι απίθανο, είναι μοναδικό".

L’Oreal Paris

Ποια είναι η αγαπημένη σου ανάμνηση στο χώρο μέχρι στιγμής;

"Έχω πολλές αγαπημένες αναμνήσεις. Πρέπει να πω πως η πιο αγαπημένη μου ήταν όταν δούλευα με τον Alexander McQueen. Ήταν τρελό. Τώρα λατρεύω το ρόλο μου ως Global Makeup Director της L’Oreal Paris γιατί έχω την ευκαιρία να δουλεύω με όλες αυτές τις υπέροχες ambassadors και να πηγαίνω στο φεστιβάλ των Καννών. Είναι απίστευτο. Πολλές φορές τσιμπάω τον εαυτό μου για να δω αν ονειρεύομαι και σκέφτομαι'Θεέ μου!'".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ