Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με σκουρόχρωμα μαλλιά και layers στο πιο νεανικό hair look της

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα άκρως απρόσμενο αλλά πολύ σύγχρονο hair look.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Με ένα αρκετά διαφορετικό, για τα δεδομένα της, look στα μαλλιά εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σύμφωνα με τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του "Happy Day" ποζάρει στο story της με πολύ μακριά, φιλαριστά μαλλιά, τα οποία δείχνουν πιο σκουρόχρωμα από ποτέ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στο κομμωτήριο | Η εντυπωσιακή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της

Για την ακρίβεια, στην εν λόγω φωτογραφία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει πολύ μακριά μαλλιά, με έντονο φιλάρισμα που τους χαρίζει έντονη κίνηση και όγκο. Επιπλέον, το χρώμα είναι σκούρο σοκολατί, σχεδόν μαύρο, μια εντελώς διαφορετική απόχρωση από τη γλυκιά καστανή που έχει τώρα. Όσο για το χτένισμα, είναι επιμελώς ατημέλητο με ανάλαφρο σπάσιμο (τα γνωστά casual waves), χαρίζοντας στην παρουσιάστρια ένα πολύ νεανικό vibe.

Ωστόσο, κάπου εδώ αξίζει να αναφέρουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άλλαξε ούτε χρώμα ούτε μήκος, ούτε επενέβη με κανέναν τρόπο στα καστανά, ίσια μαλλιά της - ενέδωσε απλώς στην εφαρμογή "EPIK" που τρεντάρει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, και σου δείχνει με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης πώς θα ήσουν ως μαθήτρια στο ετήσιο σχολικό λεύκωμα γνωστό ως "Yearbook" που ήταν καθιερωμένο στα 90's στην Αμερική.

Editor's picks | Τα 10 καλύτερα hair oils για τα πιο μεταξένια μαλλιά που είχες ποτέ

Δες το αποτέλεσμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Με σκουρόχρωμα μαλλιά και layers στο πιο νεανικό hair look της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ