Follow us

Βάσια Κωσταρά | Το νέο μανικιούρ της είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Κάνε save, θα σου χρειαστεί.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Ένα outfit δεν χρειάζεται πολλά για να δείχνει κομψό και πολυτελές. Ένα καλοραμμένο κοστούμι, ένα καλά σιδερωμένο πουκάμισο ή top κι ένα ζευγάρι κλασικές γόβες αρκούν. Το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ. Ένα απλό, "καθαρό" βερνίκι κι ένα διακριτικό σχέδιο είναι η μυστική συνταγή για ένα nail look που δείχνει "ακριβό".

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το μανικιούρ-όνειρο του φετινού φθινοπώρου

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η Βάσια Κωσταρά, που εδώ και μήνες ακολουθεί την ίδια πετυχημένη συνταγή για μανικιούρ που αποπνέουν "ήσυχη πολυτέλεια" και ταιριάζουν γάντι με την εκάστοτε νέα συλλογή της.

Όπως θα δεις παρακάτω, η σχεδιάστρια έβαψε τώρα τα μακριά, οβάλ νύχια της με ένα βερνίκι σε nude απόχρωση, ενώ διακόσμησε τον παράμεσο και το μικρό δάχτυλο με χρυσές γραμμές, που θυμίζουν την τεχνική Kintsugi, με την οποία οι Ιάπωνες δίνουν αξία στα σπασμένα βάζα και δοχεία, ενώνοντας τα κομμάτια τους με χρυσό. "Classic nude with a touch of diamond", έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανέβασε.

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Το εν λόγω σχέδιο, όπως κι όλα όσα υιοθετεί τον τελευταίο καιρό, είναι εμπνευσμένο από την τελευταία συλλογή ρούχων της, η οποία "γιορτάζει" τις ατέλειες, διορθώνοντάς τες με χρυσό. "There is a crack in everything .. that’s how the light gets in ✨", είχε γράψει στο Instagram η σχεδιάστρια.

Δες το νέο μανικιούρ της:

Βάσια Κωσταρά | Το νέο μανικιούρ της είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ