Follow us

Το "άσχημο" χτένισμα που υιοθετούν μετά από χρόνια ξανά όλες οι celebrities

Και... poof (!), το χτένισμα που έκανες στο σχολείο είναι ξανά στη μόδα.

χτένισμα Splash News/Ideal Image

Αν ήσουν έφηβη στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ένα ήταν το χτένισμα που σίγουρα έκανες σχολείο, στα parties και σε κάθε πιθανή έξοδό σου από το σπίτι. Φυσικά αναφερόμαστε στα λεγόμενα poof hairstyles.

Το διαχρονικό γαλλικό κούρεμα που αποπνέει ανεπιτήδευτη κομψότητα

Επίτρεψέ μας να σε πάμε ένα ταξίδι πίσω στο 2005: Τα μαλλιά ήταν απόλυτα ίσια (και συχνά καμμένα από την ισιωτική), ενώ η φράντζα πιανόταν πάντα ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού δημιουργώντας ένα αρκετά ογκώδες poof το οποίο στερεωνόταν με τσιμπιδάκια.

Τα καλά νέα είναι ότι το poof hairstyle του 2023 αν και θυμίζει εκείνο που κάναμε πάλια, κατά έναν περίεργο τρόπο δείχνει πιο stylish. Για να μην καταλήξεις να μοιάζεις με τον 15χρονο εαυτό σου, δημιούργησε δύο ξεκάθαρες χωρίστρες στο πλάι πριν φτιάξεις το poof και χάρισέ του μικρότερο ύψος από εκείνο που θα του χάριζες όταν πήγαινες σχολείο. Τα υπόλοιπα μαλλιά μπορεί να είναι ίσια ή να έχουν ένα blowout look με ελαφρώς προς τα μέσα γυρισμένες άκρες, αλλά το πιο σημαντικό είναι να δείχνουν υγιή και λαμπερά.

Αυτό είναι το ωραιότερο κούρεμα για σγουρά μαλλιά

Director's Tip: Για να κάνεις το hair look σου να δείχνει πιο μοντέρνο, ολοκλήρωσε το με έναν μαύρο φιόγκο αλά Chanel ή ένα bow barette αλά Prada.

Ακολουθούν μερικές από τις celebrities που έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση για να πάρεις ιδέες:

Rosie HW

Bella Hadid

Jennifer Lopez

Nicola Peltz Beckham

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ