Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ όλων των εποχών

Το κλασικό nail look που δεν θα πάψει ποτέ να θεωρείται chic.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Πριν μερικές μόνο ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα μας εντυπωσίασε όταν υιοθέτησε ένα μανικιούρ με μεταλλικό φινίρισμα, αρκετά "έξω από τα νερά της". Η ίδια φαίνεται πως αν και εκτίμησε αυτό το τόσο διαφορετικό στιλ, δεν ένιωθε απαραίτητα 100% ο εαυτός της με αυτό κι έτσι επέστρεψε σε ένα παλιό, αγαπημένο της look.

Ξέχασε τα glazed donut nails | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Η influencer/επιχειρηματίας αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύ κλασικό μανικιούρ, το οποίο κάθε χρόνο βρίσκει τρόπο να "τρυπώνει" στις λίστες με τις τάσεις στα νύχια, επιβεβαίωνοντας τις υποψίες μας ότι δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος φυσικά για το γαλλικό μανικιούρ, το οποίο μεσουρανούσε τη δεκαετία του 1990 και μέχρι σήμερα θεωρείται το πιο κομψό nail look.

Βάσια Κωσταρά | Το νέο μανικιούρ της είναι ο ορισμός της "ήσυχης πολυτέλειας"

Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε την κλασική εκδοχή του με "γαλακτερή" βάση και λευκή άκρη, ενώ χάρισε στα νύχια της ένα ελαφρώς αμυγδαλωτό σχήμα. Εσύ αν θέλεις να πειραματιστείς λίγο παραπάνω με το look σου, δοκίμασε την τάση του baby french manicure, δηλαδή του μανικιούρ με πολύ λεπτή λευκή άκρη ή πειραματίσου με διαφορετικά χρώματα (βλ. μπορντό, μαύρο ή σκούρο πράσινο).

Δες το μανικιούρ της:

Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε το πιο classy μανικιούρ όλων των εποχών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ