Follow us

To εύκολο hack μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για μεγαλύτερα μάτια και πιο ξεκούραστο βλέμμα

Απόκτησε στη στιγμή πιο λαμπερό, σαγηνευτικό βλέμμα με μόλις ένα προϊόν μακιγιάζ.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Είναι γνωστό ότι το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, όταν ξέρεις πώς να το χρησιμοποιήσεις σωστά - και προς όφελός σου. Ακόμα και τις ημέρες που μπορεί να μην νιώθεις στα καλύτερά σου ή να θεωρείς ότι δείχνεις σούπερ κουρασμένη και άτονη, το μακιγιάζ έρχεται σαν από μηχανής θεός για να διορθώσει ακόμα και τις πιο "δύσκολες" περιπτώσεις.

Μάλιστα, το βάρος πέφτει λίγο περισσότερο στο μακιγιάζ ματιών, καθώς εκεί αντικατοπτρίζονται όλα: κούραση, αϋπνία, άγχος ακόμα και στενοχώρια, συνθήκες και συναισθήματα που έχουν αντίκτυπο στο πρόσωπό μας. Έτσι, όσες δυσχρωμίες ή μαύρους κύκλους κι αν έχεις, το concealer είναι το μαγικό εκείνο ραβδάκι που θα τους εξαφανίσει στη στιγμή. Επιπλέον, με τη βοήθεια του μακιγιάζ μπορείς να αποκτήσεις ονειρεμένο, λαμπερό βλέμμα που θα αλλάξει μεμιάς όλη την όψη το προσώπου σου.

Δούκισσα Νομικού | Το αγαπημένο της concealer για τους μαύρους κύκλους κοστίζει λιγότερο από 20 ευρώ

Ένα τέτοιο hack υιοθέτησε πρόσφατα και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που έκανε τα μάτια της να δείχνουν ακόμα μεγαλύτερα και πιο φωτεινά απ' ό,τι είναι. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εφάρμοσε έξυπνα τη silver shimmery σκιά στα βλέφαρα, με τέτοιον τρόπο που αντανακλούσε το φως σε κάθε πετάρισμα και έκανε τα μάτια της να δείχνουν σούπερ λαμπερά.

Το κόλπο με την ιριδίζουσα σκιά (ή μολύβι) στο καπάκι ή στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου είναι η πιο εύκολη λύση για να χαρίσεις φωτεινότητα στο βλέμμα αλλά και την ψευδαίσθηση ότι τα μάτια σου είναι πολύ μεγαλύτερα.

Βάσια Κωσταρά | Η αγαπημένη της κρέμα ματιών μάχεται όλα τα σημάδια γήρανσης

Beauty editor's tip: Προσπάθησε να μην το παρακάνεις με την ποσότητα καθώς ρισκάρεις να πετύχεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Για να είσαι σίγουρη, περιορίσου στην εφαρμογή ελάχιστης ποσότητας στο κέντρο του βλεφάρου.

Ελένη Μενεγάκη | Υιοθέτησε την πιο hot τάση μακιγιάζ ματιών που ακολουθούν όλες οι fashionistas τώρα

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ