Follow us

7 κομψά mani looks που θα σε βάλουν αμέσως σε Halloween mood

Τα χρώματα και σχέδια νυχιών που μπορείς να υιοθετήσεις οποτεδήποτε μέσα στον χειμώνα.

Irina Shayk Splash News / Ideal Image

To Halloween πλησιάζει και είτε είσαι fan της πιο spooky γιορτής του χρόνου είτε όχι, στοιχηματίζουμε ότι όλο και κάπου θα πας όπου θα απαιτείται ένα σχετικό dresscode.

Και δεν χρειάζεται να φορέσεις κάποια "τρομακτική" στολή ούτε να δημιουργήσεις κάποιο δύσκολο (πλην ευφάνταστο) μακιγιάζ για να μπεις σε Halloween mood. Αρκεί να υιοθετήσεις ένα πιο "σκοτεινό" μανικιούρ στα νύχια σου και είσαι έτοιμη για όποιο πάρτι κι αν σε καλέσουν.

Το μανικιούρ του Halloween έχει συνήθως αυτοκόλλητα ή nail art με ανάλογα spooky σχέδια, για να είναι μέσα στο πνεύμα της γιορτής. Έτσι, moody κολοκύθες, ανατριχιαστικές αράχνες και ιστοί, νεκροκεφαλές και φαντασματάκια είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα για να δημιουργηθούν τα πιο spooky manicure looks. Παρ' όλα αυτά, ακόμα και οι σκούρες αποχρώσεις αρκούν για να χαρίσουν ανάλογο και ταιριαστό εφέ.

Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο σχήμα (και μήκος) νυχιών για το φετινό φθινόπωρο - και όχι μόνο

Μαύρα, σκούρα καφέ, δαμασκηνί και μπλε είναι οι πιο safe αποχρώσεις για να μπεις στο κλίμα, ενώ μπορείς να διανθίσεις το μανικιούρ με glitter σε ανάλογους τόνους ή ακόμα και γαλλικό μανικιούρ με μαύρα tips. Ακόμα και το μουσταρδί ή το πορτοκαλί, το χαρακτηριστικό χρώμα της κολοκύθας, μπορεί να γίνει ο κύριος πρωταγωνιστής του μανικιούρ μας, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τα κλασικά σκουρόχρωμα.

Πώς να διαλέξεις το ιδανικό για σένα σχήμα νυχιών

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ