Follow us

Βίκυ Καγιά | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι ό,τι πιο πολυτελές για ξανθές γυναίκες

Η απόχρωση που ανήκει στις top τάσεις της φετινής σεζόν.

Βίκυ Καγιά Studio Panoulis

Η Βίκυ Καγιά είναι μια ορκισμένη ξανθιά και αυτό είναι ολοφάνερο: όλα αυτά τα χρόνια, δεν θυμόμαστε να την έχουμε δει ούτε μια φορά με σκούρα μαλλιά, εκτός κι αν επρόκειτο για κάποια περούκα στο πλαίσιο φωτογράφισης ή γυρίσματος. Γεννημένη ξανθιά λοιπόν, το μόνο που κάνει είναι να ανανεώνει διακριτικά το χρώμα της με βαφές σε παρόμοιους τόνους με τους δικούς της, πότε πιο ανοιχτούς και φωτεινούς, πότε πιο ψυχρούς, ανάλογα την εποχή.

Έτσι, πριν λίγες μέρες παρατηρήσαμε μια εξαιρετικά λεπτή διαφορά στο χρώμα των μαλλιών της, μιας και είχε αποχωριστεί το σούπερ φωτεινό golden blonde που είχε υιοθετήσει στις καλοκαιρινές διακοπές της. Αυτή τη φορά, τα ξανθά μαλλιά της είχαν αποκτήσει ένα πιο ψυχρό τόνο στο εσωτερικό τους, που θύμισε πολύ το cashmere blonde, τη βαφή που είχε κάνει θραύση τον περασμένο χειμώνα για ευνόητους λόγους.

Στην ουσία, η παρουσιάστρια επέλεξε να αφήσει τα μαλλιά της στην ανοιχτή τους βάση, κάνοντας ανταύγειες σε ψυχρό ξανθό στα εσωτερικά τμήματά τους, με το αποτέλεσμα να δείχνει συνολικά πιο σκούρο. Φυσικά, το όλο look εξακολουθεί να δείχνει κομψό και πολυτελές, όπως συμβαίνει σε κάθε εμφάνιση της Βίκυς Καγιά.

Το ιδανικό μήκος στα μαλλιά που κάνει όλες τις γυναίκες να δείχνουν μέχρι και 10 χρόνια νεότερες

Αν είσαι ξανθιά και αναζητάς μια ανανέωση για τον επερχόμενο χειμώνα, η συγκεκριμένη βαφή είναι ό,τι καλύτερο και πιο μοντέρνο μπορείς να κάνεις για να αναβαθμίσεις άμεσα το look σου.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ