Follow us

To "ugly" (αλλά πολύ trendy) χρώμα νυχιών που επιλέγουν τώρα οι Ελληνίδες celebrities

Και ταιριάζει το ίδιο καλά τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια.

Σίσσυ Χρηστίδου

Εάν παρακολουθείς τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, πιθανόν να έχεις ακούσει για τον ορισμό του "ugly", τόσο σε ό,τι αφορά τα ρούχα όσο και σε ό,τι αφορά χρώματα σε μακιγιάζ. Συγκεκριμένα, γίνεται συχνά λόγος για "άσχημα" χτενίσματα, "άσχημα χρώματα νυχιών", "ugly shoes", κ.ο.κ.

Πιο συγκεκριμένα τώρα σε ό,τι αφορά τα νύχια, ο ίδιος ορισμός χρησιμοποιείται τελευταία για να περιγράψει τα χρώματα μανικιούρ που δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στα popular ones - τουλάχιστον μέχρι σήμερα. Συγκεκριμένα, υπάρχει μια απόχρωση που έχει ήδη αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, και αυτή είναι το γκρι (σε όλους τους υποτόνους του), ένα χρώμα όμως που δεν διακρίνεται για την κομψότητά του. Παρ' όλα αυτά, το ανοιχτό γκρι - ποντικί, το πιο σκούρο γκρι, το γκρι - καφέ και το γκρι μελανζέ, είναι μερικές νέες αποχρώσεις που έχουν αρχίσει να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας και πλέον τη βλέπουμε παντού - και όχι μόνο σε ρούχα.

Το πιο κομψό χρώμα νυχιών του φετινού φθινοπώρου κολακεύει άψογα τα κοντά νύχια

Βέβαια, αν σκεφτείς ότι τις τελευταίες σεζόν το γκρι στα ρούχα είναι κυριολεκτικά στα πάνω του, με την πλεινότητα των fashionistas να το προτιμούν για το ντύσιμό τους από την κορυφή μέχρι τα νύχια, λατρεύοντάς το ακόμα και σε μονοχρωματικά outfits, δεν είναι περίεργο που το συγκεκριμένο χρώμα είναι top επιλογή πλέον και για το μανικιούρ μας. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι celeberities που το έχουν ήδη λατρέψει, όπως η Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και η Ρούλα Ρέβη, αποτελώντας τη ζωντανή απόδειξη ότι το γκρι κολακεύει τόσο τα κοντά όσο και τα μακριά νύχια.

Βίκυ Καγιά | Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι ό,τι πιο πολυτελές για ξανθές γυναίκες

Για του λόγου το αληθές, δες τα mani looks τους:

To "ugly" (αλλά πολύ trendy) χρώμα νυχιών που επιλέγουν τώρα οι Ελληνίδες celebrities
Ρέβη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ