Follow us

5 ολοκαίνουρια αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "ακριβά"

+ Τα μπουκάλια τους θα δείχνουν super lux πάνω στο boudoir σου.

αρώματα Splash News/Ideal Image

Το ένα συναρπαστικό launch αρώματος διαδέχεται το άλλο αυτήν την περίοδο με τις beauty addicts να συνθέτουν σιγά σιγά την τελική "ομάδα" της χειμερινής perfume wardrobe τους. Εμείς φυσικά και τα δοκιμάσαμε όλα και σου παρουσιάζουμε παρακάτω πέντε από εκείνα που ξεχωρίσαμε για την "ακριβή" εσάνς τους, αλλά και τα μπουκάλια-κοσμήματα, που θα κοσμήσουν με τον πιο lux τρόπο το boudoir σου:

La Vie Est Belle L’Extrait, Lancôme

La Vie Est Belle L’Extrait, Lancôme

Στη νέα εκδοχή του La Vie Est Belle, η εμβληματική Ίριδα Pallida συναντά μια πληθωρική λουλουδάτη καρδιά Τριαντάφυλλου Δαμασκού -ένας δυνατός αλλά και ντελικάτος συνδυασμός, που εντείνεται από το βάθος της συμφωνίας Ξύλου Oud, δημιουργώντας ένα "ζεστό", αισθησιακό αποτέλεσμα.

Animalique Eau de Parfum, Byredo (atticadps.gr)

Animalique Eau de Parfum, Byredo (atticadps.gr)

Στο νέο άρωμα του οίκου Byredo, οι φρέσκες νότες κορυφής από λεμόνι και περγαμόντο δίνουν τη θέση τους σε μια ζεστή λουλουδάτη καρδιά μιμόζας και βιολέτας, πριν το άρωμα κάνει την τελευταία του βουτιά στην άγρια ατμόσφαιρα του σουέτ, του κεχριμπαριού και των φύλλων καπνού.

Paradoxe Intense Eau e Parfum, Prada

Paradoxe Intense Eau e Parfum, Prada

Πιστό στο δημιουργικό πνεύμα της μάρκας και υπό τη διεύθυνση των Miuccia Prada και Raf Simons, το άρωμα δημιουργήθηκε για να συνδυάσει την ένταση και τη λεπτότητα. Η ένταση των λουλουδιών αυξάνεται με το Jasmine σε μορφή superinfusion, για μια εξαιρετική αύρα. Η ένταση του αισθησιασμού αυξάνεται με το AmbrofixTM, αποτέλεσμα της βιοτεχνολογίας, για περισσότερη ζωντάνια. Η ένταση ενός σαγηνευτικού ξυλώδους εθισμού αυξάνεται με μια τολμηρή και ισχυρή συμφωνία Moss.

Libre L' Absolu Platine, YSL Beauty

Libre L' Absolu Platine, YSL Beauty

Ο φλογερός αισθησιασμός του Άνθους Πορτοκαλιάς από το Μαρόκο και η τόλμη της Λεβάντας Diva από τη Γαλλία συνδυάζονται ιδανικά με μια νέα αποκλειστική και εθιστική Συμφωνία Λευκής Λεβάντας στη νέα εκδοχή του εμβληματικού πια Libre.

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Sì Eau de Parfum Intense, Giorgio Armani

Το νέο αισθησιακό chypre και κεχριμπαρένιο Sì έχει νότες από νέκταρ φραγκοστάφυλο, συμφωνία δαμασκηνού τριαντάφυλλου absolute και βελούδινου αιθέριου ελαίου αρτεμισσίας, βανίλιας Bourbon και μαύρο τσάι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ