Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αυτό είναι το κλασικό χρώμα νυχιών που υιοθετεί ξανά και ξανά τελευταία

Και είναι όσο αριστοκρατικό και "old money" θέλουμε.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Τα χρώματα και οι τάσεις στα νύχια έρχονται και παρέρχονται, μια και όλο και κάποιο viral trend αναδύεται κάθε τόσο έτοιμο να "κλέψει" τις καρδιές μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις που θεωρούνται κομψές για κάποιον λόγο: είναι διαχρονικές, κολακεύουν τα άκρα και δείχνουν πάντοτε classy, όπως και να συνδυαστούν.

Το πιο κομψό χρώμα νυχιών του φετινού φθινοπώρου κολακεύει άψογα τα κοντά νύχια

Ένα από αυτά τα χρώματα είναι και το κλασικό, φλογερό κόκκινο που δεν αφήνει ασυγκίνητη καμία γυναίκα. Όσες τάσεις και να λανσάρονται κατά καιρούς, το κόκκινο και όλες οι αποχρώσεις του θα είναι αυτό στο οποίο όλες μας θα επιστρέφουμε, no matter what. Και αν σκεφτείς πόσο κομψό και ταυτόχρονα σέξι δείχνει, καταλαβαίνεις γιατί οι πιο φινετσάτες γυναίκες μένουν πιστές στο κόκκινο μανικιούρ, αρνούμενες να ακολουθήσουν ακόμα και τις πιο trendy τάσεις.

Ο ορισμός της "Old Money" αισθητικής | 10 αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "αριστοκρατικά"

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει ξεκάθαρα σε εκείνες τις γυναίκες που φαίνεται να λατρεύουν κάθε τι κλασικό (και classy), επομένως δεν γινόταν να μείνει ασυγκίνητη στη θέα ενός πανέμορφου, λαμπερού κόκκινου mani. Και πράγματι, αν παρατηρήσεις καλά τις τελευταίες της δημοσιεύσεις, θα διαπιστώσεις ότι δεν το έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό. Επιπλέον, το κόκκινο δείχνει φίνο στα κοντά, τετράγωνα νύχια της ενώ κολακεύει τα μακριά της άκρα. Τέλος, τα τελείως διαφορετικά looks της είναι η απόδειξη ότι το κόκκινο μανικιούρ ταιριάζει με όλα τα στιλ και όλα τα outfits, κάνοντας την εμφάνιση να δείχνει αριστοκρατική και "old money".

Old Money nails | 5 μανικιούρ που θα επέλεγαν τα πιο chic girls

Δες όλες τις εμφανίσεις της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ