Follow us

Αυτά είναι τα 5 πιο κομψά και πολυτελή χτενίσματα που κάνουν χαμό στα social media

5 ιδέες χτενισμάτων για να υιοθετήσεις το "Old Money trend" στα μαλλιά σου.

hair Splash News / Ideal Image

Υπάρχει μια διαχρονική κομψότητα σε κάποια χτενίσματα που γοητεύει τις περισσότερες γυναίκες, ακόμα κι αν δεν είναι λάτρεις του κλασικού. Αναφερόμαστε σε εκείνα τα χτενίσματα που είναι πολύ περιποιημένα χωρίς ωστόσο να δείχνουν στημένα ή πολύ μεγαλίστικα. Είναι εκείνα τα μαλλιά που ανήκουν στην "Old money" αισθητική, και κάνουν οποιοδήποτε look να δείχνει "ακριβό".

Αυτή είναι η πολυτελής τάση μαλλιών που θα κάνει θραύση φέτος τον χειμώνα

Μετά τα "Old money" αρώματα που σε κάνουν να μυρίζεις αριστοκρατικά, έρχονται και διάφορες ιδέες για χτενίσματα που έχουν παρόμοιο στόχο. Πρόκειται για τις γνωστές αλογοουρές, κότσους, πλεξούδες και half-ups που έχουν ωστόσο μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ο ορισμός της "Old Money" αισθητικής | 10 αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "αριστοκρατικά"

Ένα παράδειγμα στο παραπάνω αποτελεί το γνωστό σε όλες μας ponytail το οποίο όμως είναι απόλυτα sleek ή μπορεί να στολίζεται με φουλάρια, κομψές κορδέλες και φιόγκους. 'Αλλο ένα τρανό παράδειγμα κλασικού, κομψού χτενίσματος είναι το ballerina bun που μάλιστα φέτος έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές χάρη στις fashionistas που το υιοθετούν στις streetstyle εμφανίσεις τους. Το ballerina bun είναι το κλασικό σινιόν που θα έκανε μια μπαλαρίνα: χαμηλό ή πιο ψηλό, ανάλογα τις προτιμήσεις, είναι μίνιμαλ και απόλυτα sleek, ακριβώς για να είναι σύμφωνος με την όλη αισθητική μιας (φίνας) μπαλαρίνας.

Great hair | 10 tips για να έχεις κάθε μέρα μια "good hair day"

Δες μερικές ιδέες που συγκεντρώσαμε για σένα ώστε να υιοθετήσεις τα πιο κομψά χτενίσματα φέτος:

Loose Waves

Ballerina Bun

Half up with a twist

Ponytails & bows

Luxurious braids

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ