Follow us

Αυτό είναι το πιο viral (και πολυτελές) άρωμα στο TikTok για το 2023

Οι beauty TikTokers υποστηρίζουν ότι με αυτό το άρωμα θα μυρίζεις "αριστοκρατικά".

Frida Aasen Splash News / Ideal Image

Πάντα μας πιάνει μια περιέργεια ως προς το ποιο καλλυντικό έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση (και τις περισσότερες αναζητήσεις) στο διαδίκτυο, και πιο συγκεκριμένα, στο TikTok, την πλατφόρμα που όλες μας χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να βρούμε κάποιο νέο beauty gem. Αυτή τη φορά ψάξαμε και βρήκαμε ποιο ήταν το πιο viral άρωμα για το 2023, αυτό δηλαδή που συζητήθηκε περισσότερο, είχε τα πιο πολλά hashtags αλλά και αγαπήθηκε από το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών.

Αυτά είναι τα 5 υγρά ρουζ που έχουν γίνει viral στα social media

Σύμφωνα τόσο με το Google όσο και με τα TikTok videos που είδαμε, το πιο λατρεμένο άρωμα της χρονιάς ήταν το Libre Intense Eau de Parfum του Yves Saint Laurent. Πρόκειται για την πιο έντονη και "βαριά" εκδοχή του κλασικού Libre by YSL, που είχε κάνει μεγάλο χαμό όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Η πιο intense σύνθεση του αρώματος αποτελείται από 3 essences - Περγαμόντου, Μανταρινιού και Καρδιάς Λεβαντίνης - ενώ η αντίθεση ανάμεσα στη Γαλλική Λεβάντα και το Μαροκινό Άνθος Πορτοκαλιάς αποπνέει έναν αισθησιακό αέρα που δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας στο άρωμα.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Εξού άλλωστε και το συγκεκριμένο άρωμα θεωρείται ένα από τα πιο πολυτελή που υπάρχουν, ενώ οι beauty TikTokers υποστηρίζουν ότι το άρωμα εκφράζει την "rich boss lady" που παίρνει πάντοτε αυτό που θέλει. Με λίγα λόγια, είναι το άρωμα της δυναμικής γυναίκας που αποπνέει ωστόσο έναν αέρα φίνας πολυτέλειας. Ακόμα και το μπουκάλι του είναι τόσο φινετσάτο, που έρχεται να επικυρώσει όλα τα παραπάνω.

Το viral, clean άρωμα που θα σε κάνει να μυρίζεις όπως ένα γνήσιο french girl

Το άρωμα:

Αυτό είναι το πιο viral (και πολυτελές) άρωμα στο TikTok για το 2023

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ