Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το viral προϊόν που κρύβεται πίσω από τον εντυπωσιακό όγκο των μαλλιών της

Add to cart!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Το blowout είναι το δίχως άλλο το signature hair look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου τους τελευταίους μήνες- ένα χτένισμα που αναδεικνύει το φιλάρισμα του κουρέματός της, αλλά και τις καραμελένιες ανταύγειές της.

Το eyeliner που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να έχει στη συλλογή της

Πίσω από τον εντυπωσιακό όγκο των μαλλιών της, όπως αποκάλυψε τυχαία μέσα από ένα κωμικό story στο προφίλ της στο Instagram κρύβεται ένα viral προϊόν, που σίγουρα έχεις δει κάποια στιγμή στη for you στο TikTok ή στο Instagram feed σου.

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

Ο λόγος για το Raise The Root Thicken & Lift Spray του viral brand Color Wow (sephora.gr). Ενώ τα συνηθισμένα σπρέι όγκου χρησιμοποιούν σκληρυντικές ρητίνες που κάνουν τα μαλλιά που έχουν υποστεί χρωστική επεξεργασία σκληρά, εύθραυστα και επιρρεπή σε σπάσιμο, το συγκεκριμένο σπρέι χρησιμοποιεί κατοχυρωμένα καθαρά "ελαστομερή" που σχηματίζουν ένα "ελατήριο" στις ρίζες.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Το viral προϊόν που κρύβεται πίσω από τον εντυπωσιακό όγκο των μαλλιών της

Έτσι προσφέρει σημαντική ανόρθωση και πλούσιο αποτέλεσμα που διαρκεί, ακόμη και σε λεπτά, εύθραυστα μαλλιά που έχουν υποστεί χρωστική επεξεργασία, χωρίς να τα σκληραίνει, να τα σκουραίνει ή να τα κάνει θαμπά.

Δες το story της:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ