Follow us

Run, Don't Walk | 5 ολοκαίνουρια νεανικά αρώματα που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν sold out

Τα TikTok girlies έχουν ήδη αρχίσει να τα αποθεώνουν.

αρώματα Splash News/Ideal Image

Μαθαίνοντας πρώτες όλα τα νέα λανσαρίσματα, αλλά και παρακολουθώντας στενά το beautyTok, μπορούμε πλέον πολύ εύκολα να ξεχωρίσουμε τα αρώματα εκείνα που είναι δεδομένο ότι θα γίνουν sold out μόλις τα ανακαλύψουν τα TikTok girlies. Είτε λόγω του αρωματικού προφίλ τους, είτε λόγου του branding τους, είτε λόγω του aesthetic μπουκαλιού τους, τα παρακάτω νεανικά αρώματα είναι βέβαιο ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα εξαφανιστούν από τα ράφια:

5 must-try αρώματα από τη Zara που μυρίζουν "ακριβά"

5 ολοκαίνουρια νεανικά αρώματα που θα γίνουν σίγουρα sold out

Eilish No. 2 Eau De Parfum, Billie Eilish (hondoscenter.com)

Eilish No. 2 Eau De Parfum, Billie Eilish (hondoscenter.com)

Το δεύτερο άρωμα της Billie Eilish είναι αισθησιακό και γοητευτικό. Ανοίγει με τη φρεσκάδα του ιταλικού περγαμόντου και της ανθισμένης μηλιάς. Στη συνέχεια, περνάει σε ένα ξυλώδες, γήινο και πικάντικο αρωματικό μείγμα από πάπυρο και μαύρο πιπέρι με αντίθεση από άγρια άνθη παπαρούνας. Οι βασικές νότες από ξυλώδες palo santo και έβενο, επιδέξια τυλιγμένες σε ένα μεταλλικό, λεπτοδουλεμένο πέπλο από μόσχο, ολοκληρώνουν την αρωματική εμπειρία.

Good Girl Dazzling Garden Eau De Parfum, Carolina Herrera

Good Girl Dazzling Garden Eau De Parfum, Carolina Herrera

Η νέα εκδοχή του Good Girl έχει νότες από αμύγδαλο, τουμπερόζα, γιασεμί, tonka bean και κακάο, αλλά και το πιο εντυπωσιακό μπουκάλι όλης της σειράς, που σίγουρα κάθε beauty girlie θα θέλει στο boudoir του.

Paradoxe Intense Eau De Parfum, Prada

Paradoxe Intense Eau De Parfum, Prada

Στη νέα εκδοχή του Paradoxe, η ένταση των λουλουδιών αυξάνεται με το Jasmine σε μορφή superinfusion, για μια εξαιρετική αύρα. Η ένταση του αισθησιασμού αυξάνεται με το AmbrofixTM, αποτέλεσμα της βιοτεχνολογίας, για περισσότερη ζωντάνια. Η ένταση ενός σαγηνευτικού ξυλώδους εθισμού αυξάνεται με μια τολμηρή και ισχυρή συμφωνία Moss.

Wildly Me Eau De Toilette, Florence by mills (hondoscenter.com)

Wildly Me Eau De Toilette, Florence by mills (hondoscenter.com)

Το περγαμόντο και το φασκόμηλο συναντούν το μωβ iris, την ανθισμένη wisteria, τα άνθη βιολέτας και την λεβάντα δημιουργώντας ένα υπέροχα δροσερό μπουκέτο, που σύντομα γίνεται γήινο χάρη στο σανδαλόξυλο και το κεδρόξυλο, που το συμπληρώνει.  

Ode To Dullness Eau De Parfum, Juliette has a gun

Ode To Dullness Eau De Parfum, Juliette has a gun

Το Ode to Dullness είναι το ιδανικό άρωμα για εσένα που αναζητάς ένα ανακουφιστικό άρωμα με μια αίσθηση φρεσκάδας. Συνδυάζει νότες από φρέζια, σανδαλοξυλο, άνθος κασμίρ, γλυκάνισο και musks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ