Follow us

Τα it girls μίλησαν | Αυτά είναι τα πιο hot χρώματα νυχιών του φετινού χειμώνα

Η Sofia Richie και η Hailey Bieber υπέδειξαν τις κορυφαίες τάσεις.

χρώματα νυχιών χειμώνας 2023 Splash News/Ideal Image

Φυσικά και κοιτάμε το catwalk για να αντλήσουμε έμπνευση για το επόμενο μανικιούρ μας. Όταν θέλουμε όμως να μάθουμε τι είναι πραγματικά super hot τώρα, ξεκινάμε το scroll στο Instagram εστιάζοντας την προσοχή μας στις φωτογραφίες των πιο διάσημων it girls. Η "βόλτα" στους λογαριασμούς τους μας έδωσε μια πολύ καλή ιδέα για το ποια θα είναι τα κορυφαία χρώματα νυχιών για το χειμώνα 2023-24, εκείνα που θα βλέπουμε παντού όχι μόνο στα social media, αλλά και στο κόκκινο χαλί και το street style.

Latte Nails | Η φθινοπωρινή τάση στα νύχια που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις

Όταν οι απόλυτες trendsetters Sofia Richie και Hailey Bieber μιλούν εμείς απλά ακούμε και σημειώνουμε τα trends που θα πρέπει να έχουμε όλες στο ραντάρ μας:

Χρώματα νυχιών χειμώνας 2023-24 | Τα top nail trends τώρα

Hot Chocolate

Τα hot chocolate nails είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Δεν το λέμε (μόνο) εμείς, αλλά και η Hailey Bieber και η Sofia Richie που έχουν υιοθετήσει το trend πολλές φορές μέσα στις τελευταίες εβδομάδες.

Η τάση εμπνέεται από το πιο απολαυστικό φθινοπωρινό ρόφημα της σεζόν, τη ζεστή σοκολάτα. Τα νύχια βάφονται σε βαθιές σοκολατένιες καφέ αποχρώσεις, ενώ το μανικιούρ ολοκληρώνεται με ένα glossy top coat για ένα έξτρα κρεμώδες κι απολαυστικό εφέ. #Obsessed

Cherry Mocha

Αν τώρα το καφέ δεν είναι του στιλ σου, μπορείς να δοκιμάσεις την αμέσως επόμενη αγαπημένη τους τάση. Ο λόγος φυσικά για τα cherry mocha nails, που έχουν κάνει θραύση στα social media.

Πρόκειται για ένα από τα πιο "ζεστά" χρώματα νυχιών του χειμώνα 2023, το οποίο αν και μοιάζει με το wine red nail trend, είναι λίγο πιο ιδιαίτερο. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζει τις αποχρώσεις του καφέ και του κερασί χαρίζοντας ένα "ακριβό" και glamorous αποτέλεσμα στα νύχια. Ταιριάζει εξαιρετικά τόσο σε μακριά, όσο και σε κοντά νύχια, κολακεύοντας μοναδικά τα άκρα.

Υβόννη Μπόσνιακ | Η τάση ομορφιάς στην οποία -παραδόξως- υπέκυψε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ