Follow us

To glam χτένισμα της Kaia Gerber είναι η τέλεια ιδέα για την έξοδο του ΣΚ

Ένα κλασικό χτένισμα μεν, με ένα μοντέρνο twist δε, που προσδίδει μια νεανική ανεμελιά στο look.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Καλά και τα messy, επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, όμως πολλές φορές τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη γοητεία ενός glamorous κότσου. Και όχι, δεν μιλάμε για τους υπερβολικά στιλιζαρισμένους κότσους των 90s ούτε για τους κότσους - κοκοράκια. Αναφερόμαστε στα πιο νεανικά χτενίσματα με κότσους που έχουν ένα σύγχρονο touch.

Ένα τέτοιο έκανε και η Kaia Gerber σε πρόσφατη βραδινή της εμφάνιση, μαζί με τη μητέρα της, Cindy Crawford. Το νεαρό μοντέλο, γνωστό για το σούπερ stylish & cool στιλ της συνολικά, δεν γινόταν να μην έχει και το ανάλογο χτένισμα. Έτσι, ο κότσος που επέλεξε μόνο παλιακός και συντηρητικός δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί.

5 διάσημες Ελληνίδες δοκίμασαν τα κουρέματα - τάσεις του φετινού χειμώνα | Δες το αποτέλεσμα

Απεναντίας, ο celebrity hair stylist που επιμελήθηκε τα μαλλιά της, Hos Hounkpatin, έδωσε το στίγμα του μαζεύοντας ψηλά τα μαλλιά της Κaia, σχηματίζοντας ένα είδος πλεξούδας - κάτι που απέχει πολύ από τους κότσους που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Το καλύτερο στοιχείο στο χτένισμα ήταν το γεγονός ότι δημιούργησε όγκο στην κορυφή κρεπάροντας τις ρίζες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα διακριτικό beehive updo (το χτένισμα "σφηκοφωλιά", όπως το γνωρίζουμε εμείς). Τέλος, οι δύο λεπτές τουφίτσες στο πλάι χάρισαν στο look την ανεμελιά που θα θέλαμε για ένα φρέσκο κορίτσι στην ηλικία της Kaia.

Δούκισσα Νομικού | H top συμβουλή της για άμεση ενυδάτωση και φρέσκια όψη στο πρόσωπο κάθε πρωί

Αν αναζητάς ιδέες για τα χτενίσματα του Σαββατοκύριακου, γιατί να μην δοκιμάσεις έναν παρόμοιο κότσο, προσαρμόζοντάς τον στο δικό σου μοναδικό στιλ;

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ