Follow us

Take Notes | Αυτά είναι τα 5 χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού το 2024

Κράτησε σημειώσεις για το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο.

χρώματα μαλλιών 2024 Splash News/Ideal Image

Η αρχή της νέας χρονιάς πάντα μας γεννά την επιθυμία να αλλάξουμε το look μας, είτε ανανεώνοντας το κούρεμα, είτε το χρώμα των μαλλιών μας. Όσον αφορά το τελευταίο, καθώς δεκάδες viral αποχρώσεις κατακλύζουν τα social media σε εβδομαδιαία βάση είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταλήξει κανείς σε μία. Γι' αυτό κι εμείς κάναμε ήδη την έρευνά μας για το ποια θα είναι τα 5 it χρώματα μαλλιών του 2024, έτσι ώστε να έχεις χρόνο να σκεφτείς πριν κλείσεις το πρώτο ραντεβού σου στο κομμωτήριο για τη νέα χρονιά:

Upper East Side Blonde | Το νέο it χρώμα μαλλιών της σεζόν εμπνέεται από το Gossip Girl

Τα 5 top χρώματα μαλλιών του 2024

Upper East Side Blonde

Η εν λόγω ξανθιά απόχρωση μαλλιών είναι εμπνευσμένη από την Serena van der Woodsen, aka την Blake Lively την εποχή του Gossip Girl. Πρόκειται για ένα "βρώμικο" ξανθό με ζεστό υπότονο και αρκετά έντονες σκούρες ρίζες, που δείχνει ανεπιτήδευτα κομψό και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά low maintenace.

Το μυστικό για να πετύχεις το εν λόγω look είναι το σωστό ντεγκραντάρισμα από τις σκούρες ρίζες στα πιο ανοιχτόχρωμα μήκη. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να "μπλέξει" ζεστούς τόνους του ξανθού, που αποπνέουν πολυτέλεια -σκέψου ένα χρυσό ξανθό ή ένα μελί- και να αποφύγει τους πιο ψυχρούς τόνους -πχ πλατινέ και ash blonde.

Τα it girls μίλησαν | Αυτά είναι τα πιο hot χρώματα νυχιών του φετινού χειμώνα

Honey Blonde

Οι "ζεστοί" χρυσοί τόνοι αναμένεται πως θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2024, με πολλές stars, ανάμεσά τους οι Keke Palmer και Kim Kardashian, να έχουν ήδη τολμήσει την τάση, βάφοντας τα μαλλιά τους σε χρυσό-μελί χρώμα.

Hot Chocolate

Μετά τα hot chocolate nails, το hot chocolate hair colour ήρθε να συνεπάρει τα beauty και fashion girlies του TikTok. Το νέο it χρώμα μαλλιών εμπνέεται από το αγαπημένο χειμερινό ρόφημα και "μπλέκει" διάφορες αποχρώσεις του καφέ -πάντα με ζεστό υπότονο- για ένα απολαυστικό κι "ακριβό" αποτέλεσμα.

Espresso

Το λεγόμενο espresso hair colour είναι ένα πολύ σκούρο καφέ, σχεδόν μαύρο χρώμα, το οποίο όμως έχει ένα γλυκό καστανό υπότονο. Ακολουθεί την τάση του δημοφιλούς espresso makeup, που θέλει παρόμοιους τόνους μακιγιάζ με αυτούς του αγαπημένου πρωινού ή απογευματινού ροφήματος. Ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος, από το πιο ανοιχτόχρωμους, μέχρι τους πιο σκουρόχρωμους, δείχνοντας μοναδικά πολυτελές.

Cherry Mocha

Η επόμενη τάση μετά το cowgirl copper "ακούει" στο όνομα cherry mocha. Πρόκειται για το τέλειο πάντρεμα καφέ και κόκκινων αποχρώσεων- ένα βαθύ μπορντό, που ταιριάζει άψογα στις γυναίκες με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Ο Νο.1 μύθος για την ψαλίδα που οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ