Follow us

To viral styling tool για τέλεια χτενίσματα, σαν κομμωτηρίου, στο σπίτι

Το Multistyler Dyson Airwrap κυκλοφορεί πλέον σε ολοκαίνουρια απόχρωση - και θα γίνει ο ιδανικός σύμμαχός σου για υπέροχα μαλλιά στις γιορτές.

hair iStock

Αν είσαι fan των styling tools και παρακολουθείς όλες τις πρόσφατες εξελίξεις, σίγουρα θα γνωρίζεις το Myltistyler Airwrap της Dyson, που έχει γίνει viral στα social media τον τελευταίο χρόνο. Με δικαιολογημένο το craze που έχει προκαλέσει στις απανταχού fashionistas και beauty addicts, μιας και είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε γυναίκας για τέλεια μαλλιά με ασφάλεια και ταχύτητα, το Multistyler Dyson Airwrap επανασυστήνεται στο γυναικείο κοινό με μια ολοκαίνουρια, πολύ fashionable απόχρωση.

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε περαιτέρω για ποιον λόγο χρειάζεται κανείς το Myltistyler Airwrap της Dyson: πρόκειται για ένα πραγματικό πολυεργαλείο που μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά σου σε χρόνο dt, με ένα σούπερ επαγγελματικό αποτέλεσμα κομμωτηρίου. Όταν εσύ θα έχεις αφιερώσει μόλις λίγα λεπτά από την άνεση του σπιτιού σου για να δημιουργήσεις τα πιο stylish χτενίσματα. Τώρα ειδικά με τις γιορτές να βρίσκονται προ των πυλών, στοιχηματίζουμε ότι θα σε απασχολεί ακόμα περισσότερο τι χτενίσματα θα κάνεις στα όλο και πιο συχνά καλέσματα, πάρτι αλλά και στο ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

To viral styling tool για τέλεια χτενίσματα, σαν κομμωτηρίου, στο σπίτι

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι το Multistyler Dyson Airwrap είναι ιδανικό για να κάνεις μπούκλες ή ίσια, λεία μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, ενώ χρησιμοποιείται και για να δώσεις σχήμα. Κι όλα αυτά χωρίς τη χρήση υπερβολικής θερμότητας. Μπορείς με λίγα λόγια να κάνεις όποιο χτένισμα έχεις φανταστεί, με όσο όγκο και κίνηση ονειρεύεσαι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ταλαιπωρήσεις την τρίχα, μιας και η θερμότητα που χρησιμοποιείται είναι η κατάλληλη για να διατηρούνται υγιή τα μαλλιά.
Αυτό συμβαίνει γιατί διαθέτει ειδικά εξαρτήματα που αξιοποιούν το ενισχυμένο φαινόμενο Coanda που έλκει, τυλίγει και κατευθύνει τα μαλλιά παρέχοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα και μοναδική εμπειρία χρήσης. Όσο για τη νέα απόχρωση, πλέον μπορείς να το βρεις και στην πολύ κομψή Bright Copper/Dark Blue, ένα βαθύ μπλε που θα "στολίσει" το μπουντουάρ σου.

dyson

Αναλυτικότερα σε ό,τι αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Dyson HS05 Airwrap Complete Long Copper/Dark Blue/Copper διαθέτει κυλίνδρους διπλής κατεύθυνσης για μπούκλες με ταχύτερο και ευκολότερο αποτέλεσμα, επανασχεδιασμένες βούρτσες για πιο ακριβές σχήμα και ένα εντελώς νέο, εξάρτημα διπλής λειτουργίας με Coanda για στέγνωμα πριν το styling και για ένα ολοκληρωμένο, λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα. Επιπλέον, ο έξυπνος αισθητήρας ανιχνεύει τη θερμοκρασία στις πλάκες 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει ανάλογα, εξασφαλίζοντας ότι η επιθυμητή θερμοκρασία διατηρείται σταθερή ώστε να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας από τις υψηλές θερμοκρασίες. Διατίθενται 3 ρυθμίσεις θερμοκρασίας: 28°C, 60°C, 90°C, ανάλογα με το πάχος και την ποιότητα της τρίχας.

Αν θες τις φετινές γιορτές να σε ρωτούν όλες οι φίλες σου σε ποιον hairstylist έφτιαξες τα μαλλιά σου, εμπιστεύσου την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Multistyler Airwrap της Dyson, για να δημιουργήσεις ολομόναχη τα πιο φανταστικά, festive χτενίσματα.

Πάρε ιδέες από τα χτενίσματα που βρήκαμε εμείς για σένα:

Ολόισια και sleek:

Sexy μπούκλες:

Ανάλαφρο, χαλαρό σπάσιμο με κίνηση και όγκο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου τη σελίδα Dyson και το IG Account: @dyson_damkalidis_distributor.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ