Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εντελώς άβαφα νύχια | Κι όμως, το αποτέλεσμα ήταν πιο chic από ποτέ

Το bare manicure trend κάνει θραύση και τον χειμώνα.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να θεωρείται αντικειμενικά μια ... nail queen, μιας και κάθε τόσο δοκιμάζει και τολμάει πολλά διαφορετικά mani looks στα νύχια της, αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε ευχάριστα αφού τα είχε αφήσει εντελώς άβαφα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φαίνεται ότι θέλησε να κάνει ένα διάλειμμα από τα συνεχόμενα μανικιούρ και press-on nails, υιοθετώντας το γνωστό bare mani trend που είχε κάνει θραύση το καλοκαίρι. Δεν ήταν λίγες οι διάσημες Ελληνίδες που πόζαραν στις καλοκαιρινές διακοπές με εντελώς άβαφα, φυσικά νύχια, αποδεικνύοντας ότι το φυσικό μανικιούρ είναι κάποιες φορές καλύτερο ακόμα και από τα φουλ περιποιημένα νύχια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε πριν λίγες μέρες με εντελώς άβαφα νύχια, κομμένα σε τετράγωνο σχήμα και πολύ κοντά, μια εικόνα εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα almond-shaped, μακριά και βαμμένα σε έντονες αποχρώσεις, νύχια της. Ένα look που είχε ξαναδοκιμάσει τον Αύγουστο με, ομολογουμένως, μεγάλη επιτυχία. Όπως είχε συμβεί τότε, έτσι και τώρα το αποτέλεσμα έδειξε σούπερ clean και μίνιμαλ, γεγονός που έδειξε πολύ κομψά τα άκρα της.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ