Follow us

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου φόρεσε το κόκκινο κραγιόν ακριβώς όπως και οι Γαλλίδες

Το άψογο beauty look της.

Χρύσα Μιχαλοπούλου Instagram

Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές φορές να μιλάμε για french girl aesthetic, δηλαδή για τη φίνα αισθητική των Γαλλίδων, οι οποίες μοιάζει σαν να μην προσπαθούν ιδιαίτερα για το ντύσιμο, το χτένισμα και το μακιγιάζ τους, καταφέρνοντας ωστόσο να δείχνουν πάντα αβίαστα κομψές.

Αγνώριστες αλλά απόλυτα αληθινές | 15 Ελληνίδες celebrities δείχνουν περήφανα τα φυσικά μαλλιά τους

Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά το μακιγιάζ τους, οι Γαλλίδες έχουν σαν μότο τους το less is more, δημιουργώντας τα πιο κομψά makeup looks με λιγοστά προϊόντα αφήνοντας τα primers, τα foundations και τις τεχνικές baking και contouring στις Αμερικανίδες.

Η Ζέτα Δούκα υιοθέτησε το μανικιούρ/πεντικιούρ που δείχνει πάντα classy

Ένα από signature makeup looks τους αντέγραψε πρόσφατα η Χρύσα Μιχαλοπούλου, χαρίζοντας έμπνευση για το μακιγιάζ της σεζόν. Όπως θα δεις παρακάτω, η ηθοποιός χρησιμοποίησε ένα από τα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ των Γαλλίδων, το κόκκινο κραγιόν, για να τονίσει τα χείλη της και να δώσει χρώμα στο πρόσωπό της. Αντί να το συνδυάσει με κάποιο έντονο eye look, η Χρύσα Μιχαλοπούλου απλά τόνισε ελαφρώς το βλέμμα της δημιουργώντας πολύ λεπτά eyeliner wings και χρησιμοποιώντας μια mascara για μήκος. Η επιδερμίδα της έδειχνε φυσικά λαμπερή κι αψεγάδιαστη, ολοκληρώνοντας έτσι το "γαλλικό" μακιγιάζ της με τον πιο φρέσκο τρόπο.

Δες το beauty look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ