Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πολυτελές αξεσουάρ μαλλιών που αναβαθμίζει και την πιο απλή εμφάνιση

Και είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές.

Κατερίνα Καινούργιου @katken85

'Αλλη μια φορά που η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το πιο εντυπωσιακό αλλά και σούπερ fashionable χτένισμα που έχουμε δει στην τηλεόραση, χρησιμοποιώντας απλά και μόνο ένα αξεσουάρ μαλλιών, που μάλιστα θεωρείται πολύ cult.

Παρ' όλα αυτά, η παρουσιάστρια το ενέταξε στο μοναδικό στιλ της με μεγάλη επιτυχία, κάνοντάς το να δείχνει σοφιστικέ και ultra chic, δίνοντάς μας παράλληλα ιδέες για τα δικά μας, πιο επίσημα χτενίσματα. Δεδομένου και του ότι πλησιάζουν οι γιορτές, το συγκεκριμένο χτένισμα θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμο.

5 celebrities μοιράζονται τα (πολύ ασυνήθιστα) beauty μυστικά τους

Αναφερόμαστε στις γνωστές oversized κορδέλες (που ήταν πολύ μόδα τη δεκαετία του '90), οι οποίες καλύπτουν μεγάλο μέρος του κεφαλιού, αποτρέποντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας με κάποιον τρόπο τα μαλλιά, όπως ακριβώς θα έκανε ένα καπέλο ή ένα μαντίλι. Παράλληλα, είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις τη δεδομένη περίοδο - δεν φοριέται τυχαία από τις περισσότερες influencers και fashionistas παγκοσμίως. Είναι η τέλεια ιδέα και για όταν έχεις μια bad hair day, αφού καλύπτει τη ρίζα ενώ δίνει με κάποιον τρόπο όγκο στα μαλλιά, μαζεύοντάς τα προς τα πίσω.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Φόρεσε το old-school αξεσουάρ μαλλιών που θα φοράει κάθε fashionista το '23

Το θετικό με τη συγκεκριμένη φαρδιά κορδέλα είναι ότι φοριέται από τη βραδινή έξοδο μέχρι το γυμναστήριο ή και τη βόλτα για καφέ - και δείχνει πάντοτε το ίδιο stylish. Η Κατερίνα Καινούργιου προτίμησε να της δώσει ένα glamorous vibe, χτενίζοντας προς τα πίσω τα μαλλιά της, σε ένα ίσιο look με ελαφρύ σπάσιμο στις άκρες.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ