Follow us

Η σοφιστικέ λεπτομέρεια στο super festive μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Θα την αντιγράψουμε σίγουρα!

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Instagram

Άλλη μια φορά που η Κατερίνα Καινούργιου εντυπωσίασε με το μανικιούρ της, που όμως ξέφυγε λίγο από τα φλογερά κόκκινα, μπορντό και παστέλ με τα οποία την είχαμε συνηθίσει τελευταία. Γνωστή nail queen, μιας και δεν φοβάται να δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα στα νύχια της, η παρουσιάστρια μάς έδωσε μια φοβερή ιδέα για τα γιορτινά μανικιούρ των Χριστουγέννων.

Αυτή τη φορά υιοθέτησε ένα από τα πιο δυναμικά χρώματα της χειμερινής παλέτας, που δεν είναι άλλο από το μαύρο. Όσο gothic ή punk κι αν θεωρείται (αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με μια πιο dark αισθητική), το μαύρο στα νύχια δεν παύει να γοητεύει τις περισσότερες γυναίκες, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας αλλά και όλα τα μήκη νυχιών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εντελώς άβαφα νύχια | Κι όμως, το αποτέλεσμα ήταν πιο chic από ποτέ

Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο του χάρισε ένα ιδιαίτερο twist, που το έκανε να δείχνει πολύ σοφιστικέ και κομψό, για να ταιριάζει και με την όλη glam εμφάνισή της. Δημιούργησε μια διχρωμία (μαύρο-άσπρο) στο ένα νύχι, και κόλλησε ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπο του οίκου Chanel.

Ελένη Μενεγάκη | Επέλεξε ένα εντελώς απρόσμενο (αλλά πολύ trendy) χρώμα για τα νύχια της

Note: Τα συγκεκριμένα αυτοκόλλητα έχουν γίνει τάση τελευταία, αφού δεν είναι λίγες οι celebrities και influencers που τα χρησιμοποιούν στο μανικιούρ τους. Θα τα βρεις σε σετ με το μανό στο χρώμα της επιλογής σου και το top coat.

Δες το αποτέλεσμα:

Η σοφιστικέ λεπτομέρεια στο super festive μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου
κατκεν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ