Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που την ενθουσίασε

Το εμφανώς πιο φρέσκο και νεανικό look της.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Γνωστή λάτρης του μακιγιάζ, η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί εδώ και χρόνια τα ίδια makeup rules για να δείχνει κομψή και put together. "Καθαρό μάτι γιατί δεν θέλω να μου το βαραίνει, eyeliner φουλ αλλά πάλι με καθαρό μάτι -να δίνει λίγο βάθος αλλά να κλέβει και τίποτα άλλο. Και μπόλικη μάσκαρα, εφτά κιλά", είχε πει στο παρελθόν στο πλατό της εκπομπής της μιλώντας για τη makeup ρουτίνα της.

Ελένη Μενεγάκη | Τα 5 "άχαστα" μυστικά μακιγιάζ στα οποία ορκίζεται εδώ και χρόνια

Το μακιγιάζ της σε γενικές γραμμές πάντα το ίδιο. Αυτό που αλλάζει σε καθημερινή σχεδόν βάση είναι το χρώμα στα χείλη της. "Μόνο με το κραγιόν παίζω", έχει πει στο παρελθόν. "Θέλετε κόκκινο; Θέλετε ροζ; Εγώ γενικά σε αυτά τα δύο χρώματα παίζω".

Χριστίνα Μπόμπα | Το γιορτινό twist που έδωσε στη μεγαλύτερη τάση στα νύχια για φέτος

Αν και τυπικά αυτή είναι η φόρμουλα μακιγιάζ που ακολουθεί, πριν μερικές μέρες αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι νέο, υιοθετώντας ένα αρκετά πιο φυσικό μακιγιάζ. Τα μάτια της ήταν εμφανώς λιγότερο τονισμένα, το ρουζ πολύ πιο απαλό και φυσικό, ενώ αντί για ένα φούξια ή κόκκινο κραγιόν -αποχρώσεις που αγαπά ειδικά τώρα στις γιορτές- προτίμησε ένα pink nude κραγιόν, ενώ ολοκλήρωσε το lip look της με αρκετό gloss. Το τελικό αποτέλεσμα έδειχνε σαφώς πιο φρέσκο και νεανικό. "Τελικά το πιο … ήσυχο μακιγιάζ είναι και το καλύτερο!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram δείχνοντας να λατρεύει το νέο της look.

Δες την ανάρτησή της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ