Follow us

Πώς θα κάνεις μέσα σε 10' το πιο πολυτελές χτένισμα της χρονιάς

Το glam hairstyle που θα σου "λύσει" τα χέρια φέτος στις γιορτές.

hair Splash News / Ideal Image

Το story γνωστό: βιάζεσαι να ετοιμαστείς για το πάρτι - βραδινή έξοδο - τραπέζι - ρεβεγιόν, κι ενώ έχεις προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στο μακιγιάζ και το outfit σου, διαπιστώνεις ότι σου μένει λίγος χρόνος για τα μαλλιά. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές ιδέες για χτενίσματα που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μέσα σε 10' - και να αποκτήσεις ένα αποτέλεσμα κομμωτηρίου.

Σε ένα τέτοιο video - tutorial πέσαμε πρόσφατα χαζεύοντας στο TikTok, πηγή άφθονης έμπνευσης και ιδεών για ό,τι μπορείς να φανταστείς. Ευτυχώς, πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα (αλογοουρά), που όμως έχει ένα γιορτινό twist που το αναβαθμίζει στη στιγμή.

Το κομψό χρώμα νυχιών του φετινού χειμώνα που έχει "κερδίσει" όλες τις fashionistas

Όπως θα διαπιστώσεις και στο βίντεο, η κοπέλα φροντίζει να χτενίσει πολύ καλά τα μαλλιά της προς τα πίσω, ώστε να μην πετάει ούτε μια τρίχα. Ένα προϊόν styling θα σε βοηθήσει να τιθασεύσεις και το φριζάρισμα, για ένα ακόμα πιο λείο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, πιάνει σφιχτά τα μαλλιά της και χτενίζει ξεχωριστά μια πλαινή τούφα σαν φράντζα, στερεώνοντάς τη με τσιμπιδάκι. Τέλος, πιάνει σε μικρές τούφες την κοτσίδα και γυρνάει προς τα έξω τις άκρες με ένα hot styling tool, δημιουργώντας ένα ελαφρύ σπάσιμο - γεγονός που χαρίζει στο χτένισμα ένα πολυτελές και glam touch. Καθ΄όλη τη διάρκεια φροντίζει να ψεκάζει με λακ τις ρίζες ώστε να βοηθάει τα μαλλιά της να "κάτσουν", και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα. Ολοκληρώνει το γιορτινό αυτό hairstyle δένοντας μια λεπτή μαύρη κορδέλα σαν φιόγκο στη βάση της αλογοουράς.

Το ιδανικό (και σούπερ glam) μακιγιάζ για τις γιορτές θα σου φτιάξει τη διάθεση

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ