Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | H hair care συμβουλή της που δεν πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσεις

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Ένα νέο beauty Q&A έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στα Instagram stories της η Αθηνά Οικονομάκου, όπως κάνει άλλωστε συχνά, απαντώντας σε δεκάδες ερωτήσεις ομορφιάς των followers της.

Ελένη Μενεγάκη | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της που την ενθουσίασε

Μέσα από τις απαντήσεις της έγινε σαφές ότι δίνει ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στη φροντίδα των μαλλιών της, έτσι ώστε να διατηρούνται απαλά και υγιή και το ξανθό χρώμα τους λαμπερό κι απαλλαγμένο από κίτρινους τόνους.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και το πόσο συχνά εφαρμόζει μάσκα στα μαλλιά της. Όπως είπε, χρησιμοποιεί μάσκα στα μαλλιά της τρεις φορές την εβδομάδα.

Αθηνά Οικονομάκου | H hair care συμβουλή της που δεν πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσεις

Αν κι ακούγεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή, δεν είναι απαραίτητο πως θα πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Είναι αλήθεια πως τα μαλλιά ευεργετούνται από την εφαρμογή μιας θρεπτικής μάσκας, ωστόσο αν έχεις λεπτή τρίχα θα πρέπει να αποφύγεις την τόσο συχνή εφαρμογή, καθώς έτσι θα βαρύνεις την τρίχα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον όγκο των μαλλιών σου. Η συμβουλή μας; Περιόρισε την εφαρμογή της σε μία φορά την εβδομάδα.

Αν τώρα έχεις χοντρή τρίχα, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η τόσο συχνή εφαρμογή μάσκας μπορεί και να είναι ευεργετική για εσένα, τιθασεύοντας τα μαλλιά σου κι αφήνοντάς τα πιο λεία κι απαλά.

5 Ελληνίδες celebrities που έγιναν πολύ πιο κομψές όταν έκοψαν τα μαλλιά τους καρέ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ