Follow us

Τα καλύτερα δώρα ομορφιάς που μπορείς να κάνεις στις φίλες σου φέτος στις γιορτές

Στην DUST+CREAM θα βρεις τις πιο συμφέρουσες και value for money επιλογές beauty δώρων.

MissBloom TEAM
dust

Οι γιορτές είναι πιο κοντά από ποτέ και το Νο.1 μέλημα των περισσότερων από εμάς είναι να δώσουμε λίγη χαρά στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Ο πιο σίγουρος τρόπος για να το πετύχουμε είναι να κάνουμε μικρά (ή και μεγαλύτερα) δώρα που ξέρουμε ότι θα χαροποιήσουν τους φίλους μας.

Αν θες να κάνεις ένα όμορφο και ταυτόχρονα χρήσιμο δώρο στην κολλητή, αδερφή, μαμά σου, τότε τα καλλυντικά είναι μια από τις πιο ασφαλείς επιλογές που μπορείς να σκεφτείς - και σίγουρα οι αγαπημένες σου φίλες θα μείνουν ευχαριστημένες.

Πού σου προτείνουμε να κοιτάξεις; Στην DUST+CREAM, που αποτελεί τον Νο. 1 προορισμό προϊόντων μακιγιάζ και περιποίησης σώματος και προσώπου, θα βρεις φανταστικά σετ με skincare και makeup goodies που θα δώσουν
την απαραίτητη δόση χρώματος, glitter και γοητείας
στα Χριστουγεννιάτικα δώρα. Και το καλύτερο απ’ όλα; Θα τα βρεις στα φυσικά καταστήματα αλλά και διαθέσιμα online σε ασυναγώνιστες τιμές που ξεκινούν από μόλις 7,99€!

Αυτές τις γιορτές η DUST+CREAM μας καλεί να μοιράσουμε ομορφιά στα αγαπημένα μας πρόσωπα μέσα από όλα αυτά τα δώρα περιποίησης που στόχο έχουν να μας βοηθήσουν να αναδείξουμε τη μοναδική ομορφιά που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Η φετινή x-mas καμπάνια της DUST+CREAM

Με πρωταγωνίστρια τη δημοφιλή τραγουδίστρια Αναστασία και τη νέα της διασκευή του τραγουδιού "Όμορφη" που κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI / Universal, η DUST+CREAM δημιούργησε μια ultra-festive καμπάνια που ξετυλίγει τη μαγεία των Χριστουγέννων και σε προσκαλεί να αναδείξεις την αυθεντική σου ομορφιά με τα μοναδικά Christmas sets της.

Τα καλύτερα δώρα ομορφιάς που μπορείς να κάνεις στις φίλες σου φέτος στις γιορτές

Μην χάσεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις τη σειρά τόσο από κοντά όσο και online στο www.dustandcream.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ