Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει την εύκολη λύση για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά, κάθε μέρα

Μαλλιά σαν κομμωτηρίου, ακόμα και όταν έχεις τις bad hair days σου; Γίνεται!

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Άλλη μια φορά που η Χριστίνα Μπόμπα μάς έδωσε ωραία ιδέα για χτένισμα, που μάλιστα μπορούμε να κάνουμε όλη μέρα. Από το πρωί στη δουλειά ή στη βόλτα μέχρι ακόμα και στη βραδινή έξοδο, η λύση της Χριστίνας Μπόμπα θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν περιποιημένα κάθε μέρα, με μηδέν προσπάθεια.

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Πολύ απλά, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις μια φαρδιά κορδέλα (oversized headband ή αλλιώς yoga headband) όπως ακριβώς έκανε και η influencer. Αυτό το cult αξεσουάρ μαλλιών μεταμορφώνει στην κυριολεξία τα μαλλιά, κάνοντάς τα να δείχνουν περιποιημένα στη στιγμή. Στα συν ότι καμουφλάρουν ακόμα και τη χειρότερη hair day σου. Δεν πρόλαβες να λουστείς και η λιπαρότητα έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της; Μήπως έχεις αμελήσει το ραντεβού σου στο κομμωτήριο και έχει αρχίσει να φαίνεται η ρίζα; Η λύση σε ό,τι σε απασχολεί σχετικά με τα μαλλιά, είναι μια φαρδιά κορδέλα που θα καλύψει μεγάλο μέρος του μετώπου και των μαλλιών σου.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή είναι σούπερ stylish αλλά και βολική, μπορείς να τη φορέσεις με ευκολία ακόμα και σε πιο επίσημες περιστάσεις, όπως έκανε πρόσφατα και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πολυτελές αξεσουάρ μαλλιών που αναβαθμίζει και την πιο απλή εμφάνιση

Η Χριστίνα Μπόμπα προτείνει την εύκολη λύση για όμορφα και περιποιημένα μαλλιά, κάθε μέρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ