Follow us

"Προτού κάνω μπότοξ φοβόμουν μήπως παραμορφωθώ" | Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για την εμπειρία της με την πλαστική

Αναζωογονητικά ειλικρινή και ενημερωτικά ήταν τα πιο πρόσφατα stories της Χριστίνας Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα

Eίναι αναμφισβήτητα ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η πλαστική χειρουργική για την εξαφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων στο πρόσωπο. Κι όμως αν και πολλές είναι οι γυναίκες που καταφεύγουν στο γραφείο του πλαστικού χειρουργού τους για να το κάνουν, το μπότοξ παραμένει ακόμα ταμπού και λίγες είναι εκείνες που το παραδέχονται. Ανάμεσά τους είναι η Χριστίνα Μπόμπα.

Σε ένα αναζωογονητικά ειλικρινές κι απόλυτα ακομπλεξάριστο story της στο Instagram η επιχειρηματίας/influencer αποκάλυψε στους ακόλουθούς της πως οι εικασίες τους είναι αληθινές. "Ναι, έχω κάνει μπότοξ", είπε. "Κι εγώ σαν μια μεγάλη μερίδα κόσμου το είχα δαιμονοποιημένο πριν το κάνω. Είχα άγχος μήπως παραμορφωθεί το πρόσωπό μου", παραδέχεται.

"Προτού κάνω μπότοξ φοβόμουν μήπως παραμορφωθώ" | Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για την εμπειρία της με την πλαστική

5+1 Ελληνίδες celebrities που έκαναν μπότοξ και το μετάνιωσαν

Στην πραγματικότητα λίγες είναι οι φορές που το αποτέλεσμα δείχνει κακό. "Έχει να κάνει με την ποσότητα που χρησιμοποιείται, την τεχνική και την αισθητική του ασθενή και του γιατρού", της είπε ο πλαστικός της, με την ίδια να δείχνει ενθουσιασμένη με το φυσικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό της.

Τι είναι όμως το μπότοξ; Πρόκειται για μια μορφή φυσικής πρωτεΐνης που παράγεται από το κλωστηρίδιο botulinum (βοτουλινική τοξίνη). Εγχέεται τοπικά με ένεση και χρησιμοποιείται για να χαλαρώσει προσωρινά τους μυς του προσώπου που προκαλούν με τη σύσπασή τους ρυτίδες και μικρές γραμμές, ενώ παράλληλα προλαμβάνει και τον σχηματισμό νέων ρυτίδων.

More Power to Them | 10 Ελληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν κάνει μπότοξ

Fun Fact: Η καλύτερη εποχή να κάνει μπότοξ μία γυναίκα σύμφωνα με τους γιατρούς είναι πριν εμφανίσει γραμμές, έτσι ώστε αφού χαλαρώνεται η κίνηση να μην δημιουργηθούν ρυτίδες. Με άλλα λόγια να το κάνει προληπτικά, ακριβώς όπως έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ