Follow us

Η Ήβη Αδάμου και η Βάσια Κωσταρά με την μοντέρνα εκδοχή του rich girl mani

To πιο κομψό και διαχρονικό μανικιούρ απέκτησε ένα πολύ σύγχρονο twist.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Η τάση του "Rich Girl manicure" δεν είναι τυχαία μια από τις πιο δημοφιλείς διαχρονικά: η πολυτέλεια που αποπνέει κολακεύει απόλυτα τα άκρα ενώ χαρίζει μια ανεπανάληπτη φινέτσα στο όλο look.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα σούπερ περιποιημένο, καθαρό μανικιούρ σε ανοιχτές, παστέλ αποχρώσεις του ροζ, σομόν, μπεζ και nude, παρόμοιο σε αποτέλεσμα με το "Russian mani" ή τα "Old money nails". Αυτά ακριβώς τα χρώματα δηλαδή που χαρίζουν μια φυσικότητα στο νύχι - και που αποτελούσαν τις στάνταρ επιλογές των πιο κομψών γυναικών διαχρονικά. Τα παλ χρώματα φιλοδοξούν να τονίσουν διακριτικά και κομψά τα νύχια, χωρίς ωστόσο να θέλουν να κλέψουν την παράσταση - ακριβώς γι' αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται πάντοτε όταν θέλει να δώσει κανείς έναν αέρα αθόρυβης πολυτέλειας σε ένα look. Με λίγα λόγια, οι συγκεκριμένοι τόνοι στα νύχια ευνοούν τη φυσικότητα, που είναι βασικό χαρακτηριστικό στοιχείο της τάσης των rich nails.

Το κομψό χρώμα νυχιών του φετινού χειμώνα που έχει "κερδίσει" όλες τις fashionistas

Δύο διάσημες Ελληνίδες κατάφεραν ωστόσο να κάνουν αυτό το κλασικό μανικιούρ να δείξει πολύ μοντέρνο, δίνοντάς του τη δική τους μοναδική πινελιά. Ο λόγος για τις Βάσια Κωσταρά και Ήβη Αδάμου, που γενικά είναι λάτρεις των φυσικών αποχρώσεων με την εξής ωστόσο διαφοροποίηση: τις εφαρμόζουν σε almond-shape και πολύ μακριά νύχια. Κάτι που δεν συνηθίζεται ιδιαίτερα με το Rich Girl mani, που προτιμάται σε οβάλ / τετράγωνα, αλλά πάντως πιο κοντά σε μήκος νύχια.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με εντελώς άβαφα νύχια | Κι όμως, το αποτέλεσμα ήταν πιο chic από ποτέ

Έτσι, και οι δύο celebrities επέλεξαν μια peachy nude απόχρωση για τα πολύ μακριά νύχια τους, που έδειξε σχεδόν διάφανη αλλά πολύ κομψή.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ