Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υιοθέτησε την τάση μαλλιών που λατρεύει και η Sarah Jessica Parker

Η παρουσιάστρια απαρνήθηκε το μακρύ καρέ της και δείχνει πιο fresh από ποτέ.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram

Μπορεί στο παρελθόν καθώς περνούσαν τα χρόνια, οι γυναίκες να θεωρούσαν πως η μόνη τους επιλογή κουρέματος ήταν το καρέ και το pixie cut, ωστόσο πλέον οι ξένες, αλλά και οι Ελληνίδες celebrities έρχονται να αποδείξουν το αντίθετο, υιοθετώντας τα πιο εντυπωσιακά μακριά hair looks.

Τέλος τα πολύ κοντά μαλλιά για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους | Το νέο super chic κούρεμά της

Αυτό ακριβώς έχει κάνει και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία έχει πλέον απαρνηθεί το μακρύ καρέ, το οποίο διατηρούσε για καιρό, υιοθετώντας ένα μακρύ hair look, που της ταιριάζει πολύ. Πλέον το μήκος των μαλλιών της φτάνει μέχρι το ύψος της μέσης της, κάνοντας την εμφάνισή της να δείχνει πολύ νεανική και μοντέρνα. Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι πολύ κολακευτικό είναι και το μπαλαγιάζ που έχει υιοθετήσει, καθώς φωτίζει το πρόσωπό της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε το πιο βολικό καρέ hair look

Αν θέλεις να χαρίσεις στα μακριά μαλλιά σου πλούσιο όγκο και κίνηση, δοκίμασε να διανθίσεις το μακρύ κούρεμά σου με layers, όπως έκανε η Sarah Jessica Parker και η Jennifer Lopez, ενώ αν θέλεις να καμουφλάρεις τα σημάδια γήρανσης στο μέτωπο, υιοθέτησε αφέλειες ή φράντζα, όπως η Catherine Zeta-Jones. Αν τώρα θέλεις να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου, όπως η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πρόσθεσε extensions. Η δική μας αγαπημένη επιλογή; Τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα, τα οποία ακολουθούν τη ροή της φυσικής τρίχας καθώς μεγαλώνουν, έχουν ανθεκτικότητα και χαρίζουν το πιο φυσικό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δες το νέο hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ