Follow us

Αυτό είναι το άρωμα καθαριότητας που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Βάσια Κωσταρά, Καίτη Γαρμπή, Σοφία Παυλίδου, Νίκη Λυμπεράκη κ.ά

Βάσια Κωσταρά Instagram

Μέσα στα τελευταία δύο περίπου χρόνια έχουμε ρωτήσει δεκάδες Ελληνίδες celebrities ποιο είναι το αγαπημένο τους άρωμα. Ενώ συχνά εντυπωσιαζόμαστε με τις επιλογές τους κι ανακαλύπτουμε νέα, ιδιαίτερα αρώματα και brands, υπάρχει ένα πολύ συγκεκριμένο άρωμα που διαρκώς επανέρχεται στο προσκήνιο, κάνοντάς μας να πιστεύουμε πως βρίσκεται στην perfume wardrobe κάθε Ελληνίδας celebrity.

10 Ελληνίδες fashion influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Ο λόγος για το θηλυκό και μυστηριώδες For Her Eau de Parfum του οίκου Narciso Rodriguez (notos.gr), το οποίο έχει μια υπέροχη εσάνς πούδρας και καθαριότητας.

Αυτό είναι το άρωμα καθαριότητας που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Πρόκειται για ένα άκρως θηλυκό και κομψό άρωμα, που ο Narciso Rodriguez δημιούργησε ως φόρο τιμής στην εσωτερική ομορφιά των γυναικών. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καρδιά του musc, του χαρίζει μια εσάνς καθαριότητας, ενώ το ροδάκινο και το τριαντάφυλλο κάνουν αυτό το άρωμα πραγματικά βελούδινο. Εν τω μεταξύ, ένα πέπλο απαλού κεχριμπαριού, πατσουλιού και ξύλου προσθέτει μυστήριο και βάθος στη σύνθεση.

Μεταξύ των celebrities που το λατρεύουν είναι η Βάσια Κωσταρά, η οποία το φορά για περισσότερα από 20 χρόνια, η Νίκη Λυμπεράκη και η Θάλεια Ματίκα. "Μυρίζει σαν πούδρα, σαν να έχεις βγει μόλις από το ντους", λέει η Σοφία Παυλίδου μιλώντας για τους λόγους, που το ξεχωρίζει εκείνη.

10 -ακόμα- Ελληνίδες influencers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ