Follow us

Θαμπή επιδερμίδα μετά από ξενύχτι; Τότε χρειάζεσαι asap αυτές τις 6 αντιοξειδωτικές μάσκες για λάμψη

Χάρισε άμεση λάμψη και ενυδάτωση στην κουρασμένη επιδερμίδα σου.

skin Splash News / Ideal image

Αν βλέπεις κι εσύ τις επιπτώσεις από το συνεχόμενο μακιγιάζ των τελευταίων ημερών, ενδεχομένως και από τα ατελείωτα ξενύχτια ή το αλκοόλ, στην επιδερμίδα σου, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι χρειάζεσαι μια ρουτίνα αποτοξίνωσης επειγόντως.

Κι επειδή η εορταστική περίοδος δεν έχει τελειώσει - για την ακρίβεια, το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς πλησιάζει σε λίγες μέρες - και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις τις συνήθειες που όλοι υιοθετούμε τις μέρες αυτές, προτείνουμε να δώσεις βάση στη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας σου, ώστε να της χαρίσεις άμεσα τη λάμψη και την ενυδάτωση που χρειάζεται.

10 sparkly παλέτες ματιών που θα απογειώσουν κάθε γιορτινό makeup look

Η λύση:

Βάλε στη ρουτίνα σου τα αντιοξειδωτικά συστατικά, που είναι αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι για μια αποτελεσματική αποτοξίνωση, αφού αποτελούν τη φυσική άμυνα ενάντια στις εξωτερικές επιθέσεις. Τα αντιοξειδωτικά βρίσκονται σε ενυδατικές κρέμες και όρους αλλά και σε μάσκες, ενώ τα πιο γνωστά είναι η βιταμίνη Α (ρετινόλη), βιταμίνη Β3 ή νιασιναμίδη και η γνωστή βιταμίνη C.

Πώς θα κάνεις μέσα σε 10' το πιο πολυτελές χτένισμα της χρονιάς

Μάλιστα, είναι αλήθεια ότι την καλύτερη προστασία προσφέρουν τα προϊόντα που στις συνθέσεις τους περιέχουν συνδυασμούς και όχι μεμονωμένα αντιοξειδωτικά, γιατί έχει αποδειχθεί ότι όταν δρουν συνεργατικά, η αποτελεσματικότητά τους πολλαπλασιάζεται.

Εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες αντιοξειδωτικές μάσκες που θα σε βοηθήσουν να χαρίσεις στο πρόσωπό σου την απαιτούμενη ενυδάτωση και λάμψη - και εννοείται ότι επιβάλλεται να χρησιμοποιείς και μετά τις γιορτές.

Οι 6 καλύτερες μάσκες προσώπου για άμεση επαναφορά της λάμψης:

Μάσκα Προσώπου Κολοκύθα για αποτοξίνωση και καθαρισμό, Apivita

Μάσκα Προσώπου Κολοκύθα για αποτοξίνωση και καθαρισμό, Apivita

Η Μάσκα Προσώπου Κολοκύθα για αποτοξίνωση και καθαρισμό της Apivita περιέχει το πιο αγαπημένο, φθινοπωρινό λαχανικό των περιοχών της Μεσογείου, γνωστό για την αποτελεσματικότητα του σε δίαιτες αποτοξίνωσης. Προσφέρει απαλή ενζυματική απολέπιση, καθαρίζει και αφαιρεί τους περιβαλλοντικούς ρύπους ενώ αποκαλύπτει μια φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα.

Drink Up 10 Minute Hydrating Mask with Apricot, Origins

Drink Up 10 Minute Hydrating Mask with Apricot, Origins

Η πλούσια, κρεμώδης αυτή μάσκα "ξεδιψάει" και ενυδατώνει την αφυδατωμένη επιδερμίδα.

Η σύνθεσή της περιέχει έλαιο από βερίκοκο, που αποτελεί το μυστικό 10 λεπτών για άμεση ενίσχυση του επίπεδου υγρασίας και αίσθηση άνεσης που διαρκεί 24 ώρες.

Vinergetic C+ Masque Instant Detox, Caudalie

Vinergetic C+ Masque Instant Detox, Caudalie

Η εξυγιαντική μάσκα αργίλου καθαρίζει σε βάθος και συσφίγγει τους πόρους σε 10', αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και λαμπερή. Μειώνει αισθητά την υπερβολική έκκριση σμήγματος, απομακρύνει τοξίνες και ξεκουράζει τις γραμμές του προσώπου.

Black Rose Cream Mask, Sisley Paris

Black Rose Cream Mask, Sisley Paris

Η Μάσκα με Μαύρο Τριαντάφυλλο προσφέρει στο δέρμα "άμεση νεότητα". Πλούσια σε ενεργά αντιγηραντικά συστατικά (Μαύρο Τριαντάφυλλο, Padina pavonica, και εκχυλίσματα Alkekengi calyx ), δρα άμεσα στα σημάδια της κούρασης και δείχνει το δέρμα πιο νεανικό και ανανεωμένο.

Oxygen Glow Mask, Filorga

Oxygen Glow Mask, Filorga

Μάσκα για λαμπερό και αψεγάδιαστο δέρμα που ενισχύει άμεσα τη φυσική του λάμψη σε μολις 10 λεπτά. Το σύμπλεγμα Super-Skin Boosting Factors συνδυάζει για πρώτη φορά τον ενισχυτή ενεργοποίησης της οξυγόνωσης, το υαλουρονικό οξύ για γέμισμα και λείανση και το L-Enzyme που προσφέρει αποτοξινωτική δράση στο δέρμα μέρα με την ημέρα. 

Sleeping Spa Κρέμα/Μάσκα De-Stress Nυκτός, clinéa

Sleeping Spa Κρέμα/Μάσκα De-Stress Nυκτός, clinéa

Ένα πλούσιο balm που λιώνει στη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας απαράμιλλη ενυδάτωση και άνεση. Ξαναγεμίζει την επιδερμίδα με ενυδάτωση και βοηθά στην ενίσχυση των μηχανισμών ανάπλασης του δέρματος τη νύχτα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ