Follow us

"Peach Fuzz" manicure | To χρώμα της χρονιάς δείχνει "ακριβό" στα νύχια μας

Το ροδακινί είναι ό,τι πιο κομψό υπάρχει αυτή τη στιγμή - και είναι το χρώμα του 2024 σύμφωνα με την Pantone.

Rosie Huntington Whiteley Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στα πιο χειμωνιάτικα κόκκινα, μπορντό και κυπαρισσί που επικρατούν τελευταία, υπάρχει μια απόχρωση που έχει κάνει ήδη θραύση στον κόσμο της ομορφιάς - αλλά και του TikTok. Αναφερόμαστε στο "peach fuzz", το γλυκό ροδακινί χρώμα που ψηφίστηκε ως το καλύτερο για τη φετινή χρονιά από την Pantone - και όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ήδη καθιερωθεί ως το top χρώμα του 2024 από τις απανταχού fashionistas.

Αυτό είναι το συστατικό που θα κάνει τους πάντες να σε ρωτούν τι άρωμα φοράς

Το "Peach Fuzz" ισορροπεί ανάμεσα σε ένα βελούδινο πορτοκαλί και ένα απαλό ροζ, με το αποτέλεσμα να μας θυμίζει λαχταριστά ροδάκινα αλλά και τα μαγευτικά χρώματα του δειλινού όταν πέφτει ο ήλιος. Δεν είναι να απορείς για ποιον λόγο έχει γίνει τόσο δημοφιλές σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, με πολλές διάσημες κυρίες να το φορούν ακόμα και στο red carpet: όλοι οι τόνοι του ροδακινί έχουν την ιδιότητα να χαρίζουν ένα πολυτελές vibe σε μια εμφάνιση, ακριβώς επειδή πρόκειται για ένα ντελικάτο και πολύ ρομαντικό χρώμα.

Αθηνά Οικονομάκου | Υιοθέτησε το χρώμα της χρονιάς στο μακιγιάζ της

Κι ενώ το βλέπουμε ήδη σε ρούχα και αξεσουάρ, το μακιγιάζ και το μανικιούρ μας δεν γινόταν να μείνουν πίσω. Εάν μάλιστα θες να υιοθετήσεις το trend, το peachy χρώμα εφαρμόζεται πανεύκολα στο μανικιούρ, μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναζητήσεις την αγαπημένη σου peachy απόχρωση σε βερνίκι. Το αποτέλεσμα; Το μανικιούρ δείχνει "ακριβό", ενώ τα άκρα μας ακόμα πιο κομψά και φίνα.

Note: Μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά φωτεινό και πιο ανοιξιάτικο, η αλήθεια είναι όμως ότι μπορεί να δείξει τέλειο ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα, ανάλογα φυσικά και τον τόνο που θα επιλέξεις. Άνετα μπορεί να επιλεχθεί ως η εναλλακτική των κλασικών ροζ παστέλ, εάν θες να ξεφύγεις από τα σκούρα χρώματα.

Δες μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να ενσωματώσεις το peach trend στα νύχια σου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ