Follow us

Τα 5 ωραιότερα οικονομικά αρώματα με νότες ξύλων

Σοφιστικέ κι άκρως αισθησιακά.

ξυλώδη αρώματα γυναικεία Splash News/Ideal Image

Κέδρος, σανταλόξυλο, έλατο, amber: Αυτές είναι τέσσερις από τις πιο αγαπημένες νότες των αρωματοποιών όταν θέλουν να χαρίσουν ένα σοφιστικέ, ανατολίτικο, αισθησιακό touch σε μία σύνθεση. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να γεμίσεις την perfume wardrobe σου με κομψά ξυλώδη γυναικεία αρώματα. Ιδού οι πέντε καλύτερες οικονομικές επιλογές, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις:

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν γλυκιά βανίλια

Director's Choice | Τα ωραιότερα οικονομικά ξυλώδη αρώματα γυναικεία

Black Pepper Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Black Pepper Eau De Toilette, KORRES (στα φαρμακεία)

Πληθωρικό και πολυεπίπεδο, το Black Pepper Eau De Toilette έχει κορυφή γεμάτη φρέσκες, φρουτώδεις νότες, με κυρίαρχο το λεμόνι, που καταλήγει στο πολύτιμο μαύρο πιπέρι, στη λεβάντα και στο πολυτελές, ξυλώδες άρωμα του κασμίρ.

Crystal Red Perfume, Dust + Cream

Crystal Red Perfume, Dust + Cream

Το Crystal Red είναι ένα ξυλώδες άρωμα που αποτελείται από έναν συνδυασμό σαφράν, γιασεμιού, ξύλου amber, κέδρου και έλατου.  

Bohemian Eau de Parfum, ZARA

Bohemian Eau de Parfum, ZARA

Η φρέσκια έκρηξη μαύρου πιπεριού συνδυάζεται με τις πικάντικες πτυχές του αιώνιου λουλουδιού. Η γοητεία της βανίλιας, εκλεπτυσμένη, έντονη και με πινελιές δέρματος, ενώνει την ακαταμάχητη υφή του κακάο και την απαλή νότα του θυμιάματος, του οποίου οι ξυλώδεις και βαλσαμικοί τόνοι προσθέτουν μια απροσδιόριστη γοητεία στο άρωμα.

Méharées Perfume, L'Erbolario

Méharées Perfume, L'Erbolario

Πικάντικο, ανατολίτικο κι ερωτικό, το Méharées Perfume συνδυάζει νότες από κέδρο, πορτοκάλι, κανέλα, βανίλια και σανταλόξυλο. 

Dylan Eau de Parfum, by rosie jane (sephora.gr)

Dylan Eau de Parfum, by rosie jane (sephora.gr)

Το Dylan Eau de Parfum συνδυάζει τις απαλές ξυλώδεις νότες του κέδρου, την πικάντικη του λιβανιού με μια βάση από λευκό μόσχο για να δημιουργήσει το απόλυτο unisex, εθιστικό αποτέλεσμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ