Follow us

Το αντηλιακό προσώπου που αλλάζει χρώμα - και έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στα social media

Το αντηλιακό με το οποίο έχουν πάθει εμμονή όλες οι beauty addicts, τείνει να αντικαταστήσει το foundation.

makeup Splash News / Ideal Image

Μετά τα κάθε λογής skin tints που έχουν πλημμυρίσει κυριολεκτικά το διαδίκτυο τελευταία, ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα αντηλιακά με χρώμα, που επίσης κάνουν θραύση παγκοσμίως. Και δεν αναφερόμαστε στα συνηθισμένα αντηλιακά με χρώμα αλλά στα colour changing sunscreens, που αλλάζουν *σταδιακά* απόχρωση μετά την επαφή τους με την επιδερμίδα. Σου κεντρίσαμε το ενδιαφέρον; Συνέχισε να διαβάζεις.

5 skin tints με υαλουρονικό οξύ για αψεγάδιαστη λάμψη στην επιδερμίδα, σαν φυσική

Πράγματι, υπάρχουν κρέμες που ενώ αρχικά έχουν λευκό χρώμα, στην επαφή τους με το δέρμα η αρχική απόχρωση αλλάζει και γίνεται καφετί, προσαρμοζόμενη μάλιστα στον τόνο της επιδερμίδας όπου εφαρμόζεται. Μπορεί να είναι αντηλιακά ή ενυδατικές κρέμες (με SPF ή χωρίς), προσφέροντας πολλαπλά οφέλη. Δεν είναι να απορείς που έχουν γίνει viral σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα: αυτή η σταδιακή αλλαγή χρώματος αλλά και η προσαρμογή της τονικότητας στο κάθε δέρμα, που γίνεται με μεγάλη επιτυχία σε όλους ανεξαιρέτως ανάλογα με το δικό τους χρώμα δέρματος, είναι σχεδόν μαγική.

Τα 5 top χρώματα μαλλιών του '24 για ένα φρέσκο, νεανικό look

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το αντηλιακό της Colorescience, που είναι και αυτό που συγκεντρώνει εκατομμύρια αναζητήσεις στα social media. Πρόκειται για το Sunforgettable Total Protection Face Shield Flex SPF 50 που έχει ξετρελάνει όσες γυναίκες το δοκίμασαν. Πράγματι, πρόκειται για ένα αντηλιακό προϊόν με ενυδατική, πλούσια σε αντιοξειδωτικά φόρμουλα, που τροφοδοτείται από την πατενταρισμένη τεχνολογία EnviroScreen®: αυτό σημαίνει ολοκληρωμένη άμυνα ενάντια στις UVA/UVB, το μπλε φως, τη ρύπανση και την υπέρυθρη ακτινοβολία. Κι ενώ αρχικά το χρώμα της σύνθεσης είναι λευκό, γίνεται καφέ με το που απλώνεται στο πρόσωπο και παίρνει το χρώμα της δικής σου επιδερμίδας. Σημαντική προϋπόθεση βέβαια είναι να έχεις επιλέξει την πιο κοντινή σε σένα απόχρωση (fair, medium, tan).

Δες παρακάτω τι ακριβώς εννοούμε:

Το αντηλιακό:

Το αντηλιακό προσώπου που αλλάζει χρώμα - και έχει εκατομμύρια αναζητήσεις στα social media

Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια προϊόντα που αλλάζουν χρώμα, με ή χωρίς δείκτη προστασίας:

SHIKULIME Color Control Oil-free Moisturizer, Waso Shiseido

SHIKULIME Color Control Oil-free Moisturizer, Waso Shiseido

Tinted ενυδατική κρέμα που συγχρονίζεται με τον φυσικό χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας και τελειοποιεί, ενώ παράλληλα προστατεύει από την UV ακτινοβολία με SPF30. Περιέχει εκχύλισμα από το χαρακτηριστικό Ιαπωνικό Μοσχολέμονο Shikuwasa που ενισχύει και προστατεύει την υγεία και την ισορροπία της επιδερμίδας. Η ενυδατική αλλά oil-free σύνθεσή του χαρίζει απόλυτα φυσική και υγιή όψη επιδερμίδας με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο και λεία υφή.

GinZing™ SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins

GinZing™ SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer, Origins

Eνυδατική κρέμα, με ελαφρύ χρώμα που προσαρμόζεται και δείκτη προστασίας SPF40, που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη. Χάρη στην Καφεΐνη που περιέχει, η επιδερμίδα δείχνει άμεσα ξεκούραστη, υγιής και υπέροχα λαμπερή.

Vinocrush Crème Teintée, Caudalie

Vinocrush Crème Teintée, Caudalie

Το πιο πρόσφατο λανσάρισμα της Caudalie είναι ένας συνδυασμός skincare και μακιγιάζ, στην ολοκαίνουρια κρέμα με χρώμα: με σύνθεση χωρίς σιλικόνη και φαινοξυαιθανόλη, αλλά με βάση φυτικές κάψουλες που περιέχουν ορυκτές χρωστικές, αυτή η κρέμα περιποιείται την επιδερμίδα κάνοντάς την ομοιόμορφη, αναδεικνύοντας τη φυσική της ομορφιά.
Χάρη σε εκατομμύρια φυτικές κάψουλες, οι χρωστικές προστατεύονται
από την οξείδωση και μόλις απελευθερωθούν, αποκαλύπτουν μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ