Follow us

5 οικονομικά ρουζ σε στικ για ένα φυσικό χρώμα υγείας στο πρόσωπο

Τα πολυχτηστικά προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου.

ρουζ σε στικ Splash News/Ideal Image

Αν έπρεπε να διαλέξουμε ένα μόνο προϊόν για το καθημερινό μακιγιάζ μας, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα ρουζ σε στικ. "Γλιστρά" πάνω στην επιδερμίδα κι εκτός από το ότι χαρίζει το πιο όμορφο χρώμα υγείας στο πρόσωπο, χάρη στην ενυδατική σύνθεσή του αφήνει μια απαλή, λεία αίσθηση. Όσον αφορά το φινίρισμά του είναι πάντα λαμπερό και dewy, ενώ το χρώμα του "χτίζεται" έτσι ώστε το look σου να έχει την ένταση που θέλεις.

5 (πολύ) οικονομικές κρέμες χεριών που θα σε "σώσουν" τώρα το χειμώνα

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός απ' το ότι ταιριάζει άψογα στην clean girl αισθητική, αυτός ο τύπος ρουζ κολακεύει όλους τους τύπους επιδερμίδας και κυρίως τις πιο ξηρές και ώριμες, αφού ενυδατώνει και δεν "εκθέτει" τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Τα ρουζ σε στικ εφαρμόζονται απευθείας στο πρόσωπο, πράγμα που τα κάνει ιδανικά για touch ups on the go, ενώ για το blending μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πινέλο ή ένα σπόγγο μακιγιάζ ή ακόμα και τα ακροδάχτυλά σου.

Τα 5 ωραιότερα οικονομικά αρώματα με νότες ξύλων

Director's Tip: Τα προϊόντα αυτά είναι στην πραγματικότητα πολυχρηστικά, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκιά ματιών ή ως κραγιόν για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Director's Choice | Τα καλύτερα οικονομικά ρουζ σε στικ

Cheek Flirt Face Stick στην απόχρωση 10, Catrice

Cheek Flirt Face Stick στην απόχρωση 10, Catrice

Η κρεμώδης υφή αυτού του ρουζ σε μορφή στικ έχει πλούσιες χρωστικές κι απλώνεται εύκολα χαρίζοντας φρεσκάδα στο πρόσωπο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σκιά ματιών ή ως κραγιόν για ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

 

Wonderstick Creamy Blush στην απόχρωση 01, NYX Professional Makeup

Wonderstick Creamy Blush στην απόχρωση 01, NYX Professional Makeup

Με δύο αποχρώσεις (μια πιο σκούρα και μια πιο ανοιχτή), αυτό το ρουζ σε στικ τονίζει τονίζει τα ζυγωματικά και χαρίζει χρώμα στο πρόσωπο, ενώ χάρη στο υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή του βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. 

Touch of Blush στην απόχρωση 02 Coral, Radiant Professional

Touch of Blush στην απόχρωση 02 Coral, Radiant Professional

Η κρεμώδης, μη λιπαρή υφή του Touch of Blush δημιουργεί πανεύκολα μια ημιδιάφανη, ημι-ματ προσαρμόσιμη κάλυψη που «χτίζεται», , χωρίς να κολλάει ή να βαραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει ενυδατικά έλαια και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους για ενυδάτωση και λάμψη.  

Blush Bar στην απόχρωση 01, Mon Rêve

Blush Bar στην απόχρωση 01, Mon Rêve

Αυτό το εύχρηστο stick πολλαπλών χρήσεων με ενυδατική φόρμουλα και κρεμώδη υφή, μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στα ζυγωματικά, όσο και στα χείλη και τα βλέφαρα χαρίζοντας ένα χρώμα υγείας στο πρόσωπο.

 

Velvet Touch Creamy Stick Blush στην απόχρωση 05, KIKO MILANO

Velvet Touch Creamy Stick Blush στην απόχρωση 05, KIKO MILANO

Η φόρμουλα του Velvet Touch Creamy Stick Blush είναι εμπλουτισμένη με African καρυδέλαιο και μαλακτικό εκχύλισμα φιστικιο κι έτσι εκτός από το ότι προσφέρει εξαιρετική χρωματική απόδοση, αφήνει την πιο κολακευτική, φυσική λάμψη.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ