Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου | Αυτά είναι τα eye patches που χρησιμοποιεί

Μειώνουν τους μαύρους κύκλους, τις ρυτίδες και το πρήξιμο.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Τα eye patches είναι μεταξύ των πιο αγαπημένων προϊόντων ομορφιάς όλων των γυναικών γιατί εκτός από το ότι είναι super fun, λειτουργούν σαν push-up bras για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Τι σημαίνει αυτό; Ενυδατώνουν κι ανορθώνουν, μειώνοντας τις λεπτές γραμμές και τους μαύρους κύκλους. Το αποτέλεσμα είναι το βλέμμα να δείχνει πιο ξεκούραστο, φωτεινό και νεανικό.

Χριστίνα Μπόμπα | Το νέο της μανικιούρ έχει την έγκριση των σχεδιαστών

Λάτρης αυτού του είδους προϊόντος είναι και η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε τις αγαπημένες της μάσκες ματιών μέσω Instagram. Πρόκειται για τα The Eye Patches του brand Augustinus Bader, τα οποία υπόσχονται να φωτίσουν τους μαύρους κύκλους και την ευρύτερη περιοχή γύρω από τα μάτια, να μειώσουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης και παράλληλα να σφραγίσουν την υγρασία αφήνοντας την επιδερμίδα σφριγηλή και λεία.

Τόνια Σωτηροπούλου | Αυτά είναι τα eye patches που χρησιμοποιεί

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αυτό είναι το άρωμα που έχει πάντα στην τσάντα της

Director's Tip: Αν θέλεις να μειώσεις το οίδημα, αποθήκευσε τα patches στο ψυγείο ή εναλλακτικά αφού τα εφαρμόσεις, κάνε μασάζ με ένα παγωμένο jade roller, cryo balls ή -ακόμα καλύτερα- ένα ice roller.

Δες το story της:

Τόνια Σωτηροπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ