Follow us

5 οικονομικά αρώματα για να μυρίζεις φρεσκάδα όλη τη μέρα

Άνθη, μόσχος, τσάι και ζουμερά φρούτα.

άρωμα φρεσκάδας Splash News/Ideal Image

Αν θέλεις να νιώθεις την αίσθηση ότι μόλις έχεις βγει από το ντους όλη τη μέρα ή αν αγαπάς την εσάνς των φρέσκων λουλουδιών στον ανοιξιάτικο αέρα, τότε δεν έχεις πάρα να βάλεις στη συλλογή, αλλά και την τσάντα σου ένα άρωμα φρεσκάδας. Με νότες λευκών λουλουδιών, μόσχου, ζουμερών φρούτων, αλλά και τσάι είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να μην σε ενθουσιάσουν. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να εντάξεις ένα άρωμα φρεσκάδας στη συλλογή σου. Ακολουθούν 5 οικονομικές επιλογές που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις:

5 οικονομικά αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα

Director's Choice | Τα καλύτερα οικονομικά αρώματα φρεσκάδας

Thé Vert Eau Fraîche, Roger & Gallet (στα φαρμακεία)

Thé Vert Eau Fraîche, Roger & Gallet (στα φαρμακεία)

Ελαφρύ και φρέσκο, το Thé Vert σε κερδίζει αμέσως με την κομψή, εκλεπτυσμένη αρωματική του σύνθεση με πράσινο τσάι, λευκά άνθη κι εσπεριδοειδή.

 

Leila Eau de Parfum, by rosie jane (sephora.gr)

Leila Eau de Parfum, by rosie jane (sephora.gr)

Με νότες από γρασίδι, νεκταρίνι, άνθη αχλαδιάς, γιασεμί και λευκό μόσχο, το Leila Eau de Parfum είναι το απόλυτο φρέσκο κι απαλό άρωμα για κάθε ώρα της μέρας.

White Tea Eau De Toilette, KORRES

White Tea Eau De Toilette, KORRES

Το πολύ "δροσερό" White Tea συνδυάζει τις νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζουν τη ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

 

Alba in Asia Perfume, L' Erbolario

Alba in Asia Perfume, L' Erbolario

Εμπνευσμένο από τη χάρη και την αγνότητα του Ινδικού του Λωτού, το Alba in Asia "παντρεύει" νότες εσπεριδοειδών και λουλουδιών με μια υδάτινη νότα, musk και ξύλο κέδρου.

Thé Blanc Eau de Parfum, Solinotes (sephora.gr)

Thé Blanc Eau de Parfum, Solinotes (sephora.gr)

Η καθαρότητα και η φρεσκάδα που αποπνέουν οι νότες του Thé Blanc Eau de Parfum δημιουργούν μια λουλουδάτη συμφωνία τριαντάφυλλου, αποκαλύπτοντας ένα πραγματικό άρωμα φύλλων τσαγιού. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ