Follow us

Old Money Bob | Το κούρεμα που θα κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει 10 φορές πιο "ακριβή"

+ Χαρίζει πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

καρέ μαλλιά 2024 Splash News/Image Image

Μια καλή τσάντα, ένα ζευγάρι kitten heels, τα χρυσά κόσμήματα, ναι οκ όλα αυτά μπορούν να κάνουν την εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή". Μπορεί όμως το ίδιο πράγμα να πετύχει κι ένα κούρεμα; Oh yes! Δεν μας πιστεύεις; Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το Old Money Bob, το νέο it στιλ στα καρέ μαλλιά για το 2024.

5 τρόποι να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν υπέροχα κάθε μέρα, όλη μέρα

Καρέ μαλλιά 2024 | Το νέο it στιλ της χρονιάς

Τι ακριβώς είναι το Old Money Bob; Πρόκειται για ένα εξαιρετικά κομψό καρέ, το μήκος του οποίου φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού.

Τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι το άψογο φινίρισμα, το έντονο φιλάρισμα, ο όγκος, η κίνηση και η glossy όψη. Μπορεί να συνδυαστεί με χωρίστρα στη μέση, αλλά αν θέλεις να δείχνει πραγματικά εντυπωσιακό και voluminous τότε θα πρέπει να το συνδυάσεις οπωσδήποτε με φράντζα.

Όσον αφορά στο styling, μία είναι η λέξη κλειδί: όγκος. Για να πετύχεις το πιο voluminous αποτέλεσμα, επιστρέτευσε το αγαπημένο σου σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και ίσιωσε τα μαλλιά σου γυρίζοντας τις άκρες τους προς τα μέσα και προς τα έξω την φράντζα. Φυσικά μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις το χτένισμά σου με λίγο ενυδατικό λαδάκι για έξτρα λάμψη και πολυτέλεια.

Όπως μπορείς να καταλάβεις από τις φωτογραφίες, το νέο στιλ στα καρέ μαλλιά 2024 ανήκει στο φάσμα του δημοφιλούς κινήματος της "ήσυχης πολυτέλειας" που κατέκλυσε τα social media πέρυσι, αλλά και του ολοκαίνουριου "mob wife" trend, που αναμένεται πως θα κυριαρχήσει φέτος. Σε κάθε περίπτωση αποπνέει πολυτέλεια, κομψότητα και class και είναι σίγουρα ένα κούρεμα που αξίζει να δοκιμάσεις κι εσύ αν αγαπάς τα πιο κοντά cuts.

Για έμπνευση στρέψου στις celebrities που το έχουν ήδη υιοθετήσει, όπως η Elsa Hosk, η Zendaya και η Jourdan Dunn, ή διαφορετικά ρίξε μια ματιά σε vintage φωτογραφίες των θρυλικών supermodels των '90s, όπως η Christy Turlinghton και η Linda Evangelista.

Glazed Blush | Το viral makeup trend που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις φέτος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ