Follow us

5 γυναικεία αρώματα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που "μυρίζουν" πολυτέλεια

Μπες από τώρα σε Valentine's mood και κάνε τους πάντες να αναρωτιούνται τι άρωμα φοράς.

Mara Lafontan Instagram

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και, είτε είσαι θερμή οπαδός της είτε όχι, αξίζει να επωφεληθείς από την ημέρα για να χαρίσεις στον εαυτό σου ένα πολύτιμο δώρο.

Ένα καλό άρωμα είναι η καλύτερη ιδέα δώρου, και δεν υπάρχει καταλληλότερη περίοδος από την τωρινή για να το αποκτήσεις. Μάλιστα, οι εκπτώσεις που "τρέχουν" λόγω της ημέρας ευνοούν την αγορά ακόμα και του πιο ακριβού αρώματος, που ήθελες καιρό.

For Him | 10 ανδρικά (και ακαταμάχητα) αρώματα που θα ενθουσιάσουν τον αγαπημένο σου

Όσο πιο πολυτελές και ακριβό το άρωμα εξάλλου, τόσο πιο μεγάλη η διάρκειά του αλλά και τόσο πιο ξεχωριστό το αποτύπωμα που αφήνει στην επιδερμίδα. Είναι μάλιστα μεγάλη τάση τελευταία "να μυρίζεις ακριβά", με την έννοια τού να αναδίδεις μια πολύτιμη μυρωδιά που σπάνια θα μυρίσεις αλλού, θα έχει διάρκεια αλλά και θα αφήσει μια χαρακτηριστική εσάνς, απόλυτα συνδεδεμένη με το δικό σου, μοναδικό στιλ.

Πώς θα μυρίζεις φρεσκάδα για περισσότερο | 4 αρώματα για υφάσματα που θα σου προσφέρουν ακριβώς αυτό

Συγκεντρώσαμε για σένα τα πιο δημοφιλή και σαγηνευτικά αρώματα του φετινού χειμώνα, που θα θες να φοράς ασταμάτητα όλη τη χρονιά - και όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου. Αν πάλι ανήκεις στις δεσμευμένες, αυτά τα αρώματα είναι τέλεια για το ραντεβού σου την special αυτή ημέρα.

Black Opium EDP, Yves Saint Laurent

Black Opium EDP, Yves Saint Laurent

Η εμβληματική συμφωνία από Λευκά Άνθη και Μαύρο Καφέ του Black Opium επιστρέφει με έναν απόλυτα αισθησιακό και κραυγαλέο κόκκινο χαρακτήρα: Συμφωνία Ζουμερού Κερασιού. Μια νέα διάσταση που σε ταξιδεύει σε ένα φρουτώδες σύμπαν. Μια τολμηρή επιλογή που αφυπνίζει όλες τις αισθήσεις.

Her Petals Eau de Parfum Limited Edition, Burberry

Her Petals Eau de Parfum Limited Edition, Burberry

Ένα gourmand και φρουτώδες vegan άρωμα με νότες από μούρα, βιολέτες και γιασεμί. Χάρη στην ξυλώδη κεχριμπαρένια βάση του, αυτό το άρωμα δημιουργεί πίσω του ένα πλούσιο και μαγευτικό μονοπάτι. Αυτή η limited edition οσφρητική δημιουργία εσωκλείεται σε ένα ροζ γυάλινο μπουκάλι με ροζ πέταλα που επιπλέουν.

Very Good Girl Glam Parfum, Carolina Herrera

Very Good Girl Glam Parfum, Carolina Herrera

Το Very Good Girl Glam Parfum είναι μια ωδή στη δύναμη της θηλυκότητας – ένα εξαιρετικά τολμηρό άρωμα. Μια εκθαμβωτική εξέλιξη του Very Good Girl, αυτό το πληθωρικό άρωμα ορίζεται από το αστραφτερό κεράσι και το μπουκάλι στιλέτο: η απόλυτη δήλωση της θηλυκότητας. 

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Café Rose Eau De Parfum, Tom Ford

Το αισθησιακό αυτό άρωμα αποτυπώνει τον αχαλίνωτο αισθησιασμό ενός εκλεπτυσμένου τριαντάφυλλου εμποτισμένου με ανατρεπτικές νότες μαύρου καφέ.

Irresistible Very Floral Eau de Parfum, Givenchy

Irresistible Very Floral Eau de Parfum, Givenchy

Το σαγηνευτικό μείγμα από αυθεντικό τριαντάφυλλο και ντελικάτα λευκά λουλούδια πυροδοτεί έναν τολμηρό λουλουδάτο εθισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ