Follow us

Grammy Awards 2024 | Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Από τα extra voluminous μαλλιά της Miley Cyrus και το απόλυτα sleek bob της Celine Dion, μέχρι τα κατακόκκινα χείλη των Taylor Swift και Olivia Rodrigo.

Grammys 2024 Splash News/Ideal Image

Τα βραβεία Grammy 2024 αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα events της χρονιάς, όχι μόνο για τους λάτρεις της μουσικής, αλλά και για τους beauty enthusiasts. Είτε είναι υποψήφιοι σε κάποια κατηγορία, είτε παρουσιάζουν ένα από τα βραβεία, είτε απλά βρίσκονται εκεί ως καλεσμένοι, οι πιο διάσημοι celebrities του Hollywood συρρέουν στο κόκκινο χαλί, ελπίζοντας να είναι εκείνοι που θα ξεχωρίσουν.

Μια βραδιά σαν και εκείνη των βραβείων Grammy καλεί για καινοτόμα και τολμηρά beauty looks και προκαλεί τους διάσημους καλεσμένους να προτείνουν κάτι καινούριο όσον αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Φέτος οι καλεσμένες δεν απογοήτευσαν.

Η εμφάνιση εκείνη που θα μείνει το δίχως άλλο στην ιστορία ήταν εκείνη της Miley Cyrus, η οποία εμφανίστηκε με Tina Turner-like μαλλιά με εντυπωσιακό όγκο στις ρίζες, ενώ άξια αναφοράς είναι και η εμφάνιση της Celine Dion στην σκηνή των Grammys, τόσο λόγω της συγκίνησης που αυτή προκάλεσε, όσο και λόγω του απόλυτα sleek bob της.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ