Follow us

Σύσφιξη & Ανόρθωση | 3 αποδεδειγμένοι τρόποι να αποκτήσεις μια πιο νεανική επιδερμίδα

Οι τεχνικές που αξίζει να ακολουθήσεις και τα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα σου.

beauty Splash News/Ideal Image

Ο νόμος της βαρύτητας είναι αμείλικτος. Καθώς τα χρόνια περνούν και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της και οι μυς ατονούν, κάνει "επίδειξη δύναμης" αλλοιώνοντας το περίγραμμα του προσώπου και κάνοντάς το να δείχνει "βαρύ" και "κουρασμένο". Ακόμα κι αν δεν θέλεις να καταφύγεις σε ενέσιμα, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις σύσφιξη προσώπου και να επαναφέρεις το οβάλ του:

Ανόρθωση και σύσφιξη προσώπου | 3 τρόποι να αποκτήσεις μια πιο νεανική επιδερμίδα

Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης

Τα απλά, ενυδατικά προϊόντα δεν είναι αρκετά για να συσφίξουν και να ανορθώσουν την επιδερμίδα. Η Darphin, με περισσότερα από 65 χρόνια εμπειρίας στη μορφολογική γήρανση, επανασυστήνει τη θρυλική συλλογή Stimulskin Plus, η οποία συσφίγγει, ανορθώνει ορατά και σμιλεύει την επιδερμίδα για μια επαναπροσδιορισμένη και πιο νεανική εμφάνιση.

Μετά το σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας, εφάρμοσε στο πρόσωπο και το λαιμό το Stimulskin Plus Absolute Renewal Serum, το οποίο από την πρώτη κιόλας φορά που θα το χρησιμοποιήσεις θα σε ενθουσιάσει με την ελαφριά και πολυτελώς μεταξένια υφή του. Εμποτισμένο με συστατικά που βοηθούν στην ορατή ανόρθωση, σμίλευση και σύσφιξη της επιδερμίδας, το πανίσχυρο αυτό συμπύκνωμα, προσφέρει μια σφριγηλή και νεανική εμφάνιση.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ