Follow us

Οι νέες ανταύγειες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις αν είσαι καστανή

Δοκίμασε την τεχνική του "glossing" που χαρίζει απίθανη λάμψη στα (βαμμένα ή με ανταύγειες) μαλλιά.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Τα γενέθλιά της είχε πριν λίγες μέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία γιόρτασε μαζί με τους αγαπημένους της φίλους σε μια ξέφρενη βραδιά και... με τέλεια μαλλιά. Η παρουσιάστρια εμπιστεύτηκε τον αγαπημένο της hair expert, Δημήτρη Σαράντου, ο οποίος της έκανε μια μικρή αλλαγή ενόψει και των γενεθλίων της.

Βάσια Κωσταρά | Ο αντιγηραντικός ορός που φοράει καθημερινά της χαρίζει λαμπερή, νεανική επιδερμίδα

Όπως είδαμε σε story που δημοσίευσε ο Σαράντου, η τεχνική που χρησιμοποίησε στα μαλλιά της ήταν οι διακριτικές ανταύγειες (highlights) σε medium τόνους και σε μια ζέστη, κατά βάση, απόχρωση για να κάνει εύκολο blending με τη σκούρα βάση της. Η ρίζα "σβήστηκε" με τη φυσική, πιο σκούρα βάση που ήδη έχει η παρουσιάστρια, για απόλυτη φυσικότητα στο φινίρισμα. Με λίγα λόγια, τα μαλλιά ανανεώθηκαν πλήρως, ενώ διατήρησαν τη φυσικότητα και τη λάμψη τους. Όσο για το glossing που ακολούθησε, πρόκειται για ένα είδος θεραπείας που χαρίζει μια απίστευτη, glossy λάμψη στην τρίχα κάνοντάς τη να γυαλίζει κυριολεκτικά.

4 θεραπείες λάμψης για χρήση στο σπίτι που θα ζωντανέψουν το χρώμα των μαλλιών σου

Η καλύτερη επιλογή για σένα που είσαι καστανή ή μελαχρινή και αναζητάς έναν εύκολο τρόπο να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς ωστόσο να κάνεις τεράστια αλλαγή και να ταλαιπωρήσεις πολύ την τρίχα. Με λίγα λόγια, είναι τέλεια λύση για σένα που θες ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Δες την αλλαγή:

Οι νέες ανταύγειες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις αν είσαι καστανή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ