Follow us

Αμαλία Κωστοπούλου | Αυτό είναι το αγαπημένο της ρουζ για φρέσκια όψη στο πρόσωπο κάθε στιγμή της ημέρας

Το ρουζ σε μορφή πούδρας που είναι ένα από τα πιο viral beauty items αυτή τη στιγμή.

Αμαλία Κωστοπούλου NDP Photo Agency

Μπορεί η Αμαλία Κωστοπούλου να έχει μετακομίσει και να μένει μόνιμα πλέον στο Λος Άντζελες, απομακρυσμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, συνεχίζει ωστόσο να διατηρεί μια επαφή μέσω του TikTok account της που άνοιξε πρόσφατα. Κι ενώ στο Instagram δεν είναι ιδιαιτέρως ενεργή, το TikTok φαίνεται να τη διασκεδάζει - απόδειξη το GRWM βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο η 25χρονη μάς δείχνει τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί πριν βρει το κατάλληλο outfit για τη βραδινή της έξοδο για φαγητό. Μετά από μια πολύ κουραστική μέρα στη δουλειά, η Αμαλία Κωστοπούλου φροντίζει να χαλαρώνει μέσα από ένα ολοκληρωμένο, όσο γίνεται, beauty ritual που περιλαμβάνει ενυδάτωση, κάλυψη αλλά και τόνωση.

Δούκισσα Νομικού | Το ρουζ που δεν αποχωρίζεται είναι ένα από τα πιο viral beauty items αυτή τη στιγμή

Όσο για το must προϊόν που δεν παραλείπει ποτέ, αφού είναι και αυτό που της χαρίζει μια νότα φρεσκάδας όσο κουρασμένη κι αν είναι, είναι το ρουζ. Απ' ό,τι καταφέραμε να δούμε στο βίντεο, το go-to ρουζ που χρησιμοποιεί ανελλιπώς είναι το powdery ρουζ του οίκου Dior, με τη φίνα, ανάλαφρη υφή που γλιστρά και απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα, χαρίζοντας άμεσα αποτέλεσμα λάμψης καθώς και μια νότα υγείας. Πρόκειται για το Dior Backstage Rosy Glow Natural Glow Blush - Healthy Glow Finish (απόχρωση 001 Pink), που φυσικά είναι viral στα social media τους τελευταίους μήνες.

Αυτά είναι τα 5 υγρά ρουζ που έχουν γίνει viral στα social media

Αμαλία Κωστοπούλου | Αυτό είναι το αγαπημένο της ρουζ για φρέσκια όψη στο πρόσωπο κάθε στιγμή της ημέρας

Δες το βίντεο:

@mintystrawberryy if you are my coworker keep scrolling #ootd #grwm #khaitejeans ♬ original sound - Amalia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ