Follow us

Valentine's Day | 3 ιδέες για last-minute χτενίσματα από τις διάσημες Ελληνίδες

Τα κομψά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στο λεπτό.

Βίκυ Καγια Instagram

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εδώ και, είτε γιορτάζεις είτε όχι, η συγκεκριμένη γιορτή πιθανόν να σε έχει βάλει σε mood περιποίησης του εαυτού σου. Και δεν υπάρχει καλύτερο από το να έχεις πανέμορφα μαλλιά - στοιχείο που, άλωστε, πάντοτε μας ανεβάζει τη διάθεση.

Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς το κομμωτήριο, υπάρχουν τρόποι να αποκτήσεις ονειρικά μαλλιά, δίνοντας κυρίως σημασία στο χτένισμα που θα επιλέξεις. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά εύκολα hairstyles που μπορούν να γίνουν σε χρόνο μηδέν και να σου χαρίσουν αυτό το τέλεια προσεγμένο look - είτε ανήμερα του Αγίο Βαλεντίνου είτε οποτεδήποτε.

5 γυναικεία αρώματα για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου που "μυρίζουν" πολυτέλεια

Εμείς αντλήσαμε inspo, όπως πάντα, από τις πιο stylish Ελληνίδες celebrities και σου προτείνουμε τα παρακάτω - που μπορούν να γίνουν πανεύκολα στην κυριολεξία:

Ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά όπως της Βίκυς Καγιά

Τα wavy μαλλιά θα είναι πάντα στη μόδα, χειμώνα - καλοκαίρι. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ειδικό ψαλίδι για να τα δημιουργήσεις μέσα σε 10' ή να τα πλέξεις κοτσιδάκια για λίγες ώρες, ώστε να αποκτήσουν αυτό το σπαστό σχήμα (βλ. Χριστίνα Μπόμπα).

Χριστίνα Μπόμπα | Το "έξυπνο" χτένισμα που της χαρίζει υπέροχα κυματιστά μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Ανεπιτήδευτος ψηλός κότσος όπως της Βάσιας Κωσταρά

Μακράν το πιο εύκολο και γρήγορο χτένισμα που μπορούμε να κάνουμε όλες μας, ενώ ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και τύπους μαλλιών. Εντωμεταξύ, δείχνει πάντα stylish και ανεπιτήδευτο.

Half up με φιόγκο όπως της Έβελυν Καζαντζόγλου

Οι φιόγκοι είναι το μεγαλύτερο trend της χρονιάς, αφού τους βλέπουμε παντού - από τα ρούχα και τα αξεσουάρ μαλλιών μέχρι το μανικιούρ, ακόμα και το μακιγιάζ μας. Εμάς μάς αρέσουν γιατί είναι ο πιο safe και απλός τρόπος να προσθέσεις ένα twist ακόμα και στο πιο απλό χτένισμα, με μηδέν προσπάθεια. Τι καλύτερο δηλαδή για τις ημέρες που βιάζεσαι και θες κάτι εύκολο. Η Έβελυν Καζαντζόγλου δοκίμασε το half up - half down με μαύρο λεπτεπίλεπτο bow-clip και πολύ μας άρεσε.

Hair-Bow Trend | 5 φιόγκοι μαλλιών που θα κάνουν κάθε εμφάνιση να δείξει πολυτελής και classy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ