Follow us

Το hair trend που επικράτησε στα BAFTAs '24 χαρίζει έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε τύπο μαλλιών

Η πλαϊνή χωρίστρα είναι η νέα τάση στα χτενίσματα φέτος.

Emma Stone Splash News / Ideal Image

Ανάμεσα στα πολλά διαφορετικά χτενίσματα που είδαμε στο κόκκινο χαλί των BAFTAs 2024 που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο πριν λίγες ώρες, μια ήταν η τάση που ξεχώρισε ούσα πολύ διαφορετική από τα συνηθισμένα hairstyles. Ο λόγος για τη χωρίστρα στο πλάι, ένα trend που δεν βλέπουμε συχνά τελευταία - κι όμως, ήταν πολλές οι κυρίες που το υιοθέτησαν, κάνοντάς μας να θεωρήσουμε δεδομένο ότι αυτό θα είναι το next big thing στα χτενίσματα (και όχι μόνο για το red carpet).

Big Hair is back | H κολακευτική τάση μαλλιών που κυριάρχησε στα catwalks φέτος

Αναλυτικότερα, η πλαϊνή χωρίστρα είχε παραμεληθεί κάπως τα τελευταία χρόνια για χάρη της πιο μοντέρνας χωρίστρας στη μέση, που έδειχνε πολύ σύγχρονη ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών ή κουρέματος / χτενίσματος. Παρ' όλα αυτά, το side part επανήλθε στο κόκκινο χαλί αφού είναι απόλυτα ταιριαστό με τα περίτεχνα χτενίσματα που επιλέγονται συνήθως για τέτοιες περιστάσεις, ενώ δίνει έναν αέρα πολυτέλειας και γοητείας στην όλη εμφάνιση.

Αυτό που μας αρέσει στις πλαϊνές χωρίστρες είναι ότι μπορούν να δημιουργήσουν άπειρα διαφορετικά hairstyles. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει χτένισμα που δεν δείχνει ωραίο με πλαϊνή χωρίστρα ενώ, την ίδια στιγμή, φαίνεται απόλυτα classy και "ακριβό".

Από το sleek wet look της Rosamund Pike μέχρι τα Old Hollywood waves της Lily Collins και τις bouncy curls της Dua Lipa, η πλαϊνή χωρίστρα έδειξε εκθαμβωτική σε όλες. Όσο για το κομψό κοντό καρέ της Carey Mulligan, η πλαϊνή χωρίστρα αναβαθμίστηκε με τη μακριά φράντζα που ήταν ένα στοιχείο που έκανε τη διαφορά στα μαλλιά της.

Micro French | Η πιο σύγχρονη εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ είναι "φτιαγμένη" για κοντά νύχια

Για του λόγου το αληθές, δες όλα τα hair looks παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ