Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Αποκαλύπτει την αληθινή της επιδερμίδα - και μια συνήθεια που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

"Τα έσπασα, δεν άντεξα" - Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται μια συνήθειά της που ακολουθούμε σχεδόν όλες μας.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Μπορεί να διαθέτει ένα από τα πιο καθαρά και λαμπερά πρόσωπα που έχουμε δει, όμως η Χριστίνα Μπόμπα αντιμετωπίζει κι εκείνη τα περισσότερα skincare issues που αντιμετωπίζουν όλες οι γυναίκες διαχρονικά. Και το καλύτερο; Δεν φοβάται να μιλήσει ξεκάθαρα γι΄αυτά, χωρίς ενοχές και ντροπές, αλλά ούτε και να αποκαλύψει τον πραγματικό της εαυτό.

Όπως έκανε και πριν λίγες ώρες, όταν δημοσίευσε μια selfie της χωρίς μακιγιάζ αλλά και χωρίς κανένα απολύτως φίλτρο, δείχνοντας στους σχεδόν 750 χιλιάδες ακολούθους της την επιδερμίδα της όπως είναι πραγματικά. Ανάμεσα στα άπειρα τρεξίματα που έχει τον τελευταίο καιρό λόγω μετακόμισης, είναι φυσιολογικό η επιδερμίδα της να στρεσάρεται και να αντιδρά, εμφανίζοντας σπυράκια. Η Χριστίνα Μπόμπα τα δείχνει στην κάμερα λέγοντας ωστόσο ότι ενέδωσε και τα έσπασε - μια πολύ κλασική συνήθεια, στην οποία όλες μας έχουμε υποπέσει κατά καιρούς.

Χριστίνα Μπόμπα | Το λάθος στο μακιγιάζ της που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και σπυράκια - και πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Χριστίνα Μπόμπα | Αποκαλύπτει την αληθινή της επιδερμίδα - και μια συνήθεια που πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγεις

Αν υποφέρεις από ακμή ή το δέρμα σου έχει τάση για ακμή και σπυράκια, σίγουρα έχεις βρεθεί σε παρόμοια θέση παραπάνω από μια φορά στη ζωή σου. Κι ενώ όλες μας γνωρίζουμε ότι απαγορεύεται να πειράζουμε / σπάμε τα σπυράκια μας (απαγορεύεται ακόμα και να τα αγγίζουμε απλά με το χέρι μας), είναι πιθανό να τα σπάσουμε σε μια στιγμή αδυναμίας - άλλωστε, μπορεί να γίνουν πολύ "προκλητικά".

Εμφάνισες σπυράκι(α) ξαφνικά; 10 τοπικές θεραπείες που θα τα εξαλείψουν άμεσα

Γιατί ΔΕΝ πρέπει να επαναλάβεις αυτή τη συνήθεια

Οι δερματολόγοι συμβουλεύουν ξανά και ξανά να μην πειράζουμε τα σπυράκια μας για έναν συγκεκριμένο λόγο: για να μην προκαλέσεις μόλυνση, η οποία μπορεί να επεκταθεί στην περιοχή και να πυροδοτήσει την εμφάνιση περαιτέρω ακμής. Παράλληλα, αν σπάσεις το σπυράκι δυστυχώς δεν το εξαφανίζεις ούτε το βοηθάς να φύγει γρηγορότερα, αλλά αντιθέτως καθυστερείς την επούλωσή του και αυξάνεις τις πιθανότητες να σου μείνει μόνιμο σημάδι.

3 "αθώες" συνήθειες που προκαλούν σπυράκια στο πρόσωπο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ