Follow us

Αδερφή γαμπρού/νύφης | Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Από τη Δούκισσα Νομικού μέχρι και την Ανθή Βούλγαρη, δες τα χτενίσματα που επέλεξαν οι Ελληνίδες celebrities για το γάμο του αδερφού ή της αδερφής τους.

Νικήτας Νομικός - Δούκισσα Νομικού NDP

Όταν αποφασίζει να παντρευτεί είτε ο αδερφός σου είτε η αδερφή σου είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες για τους ίδιους και σε θέλουν στο πλευρό τους. Πρέπει να βάλεις και εσύ τα δυνατά σου και να είσαι πανέμορφη με έναν βασικό κανόνα: να μην καλύψεις τη νύφη. Ποιο είναι όμως το ιδανικό χτένισμα για αδερφή νύφης ή γαμπρού;

Blast from the past | 5 bridal χτενίσματα από γνωστές Ελληνίδες και ο λόγος που μας απογοήτευσαν

Όταν πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις πάντα κολλάς, οπότε οι celebrities είναι εδώ για εσένα για να σου δώσουν έμπνευση για το χτένισμα που θα επιλέξεις.

Χτένισμα αδερφή νύφης | Οι επιλογές των Ελληνίδων celebrities

Δούκισσα Νομικού

Αδερφή γαμπρού/νύφης | Τα χτενίσματα που επέλεξαν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities

Η Δούκισσα Νομικού έδωσε το παρών στο γάμο του αδερφού της, Νικήτα, με το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια να έχει επιλέξει να κάνει τα μαλλιά της beach waves, δίνοντας τους έτσι κίνηση και girly flare.

Τέα Πρέλεβιτς

Τέα Πρέλεβιτς

Από την άλλη, η Τέα Πρέλεβιτς επέλεξε για τον γάμο της αδερφής της, Άννας, να κάνει ένα πιο στιλιζαρισμένο hair look με όγκο και μία πλεξούδα για στέκα, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά ήταν μπούκλες

Καλεσμένη σε γάμο | Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά που επιλέγουν ξανά και ξανά οι Ελληνίδες celebrities

Ελίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα - Ελίνα Μπόμπα

Η Ελίνα Μπόμπα στο γάμο της αδερφής της, Χριστίνας, με τον Σάκη Τανιμανίδη το 2018 επέλεξε ένα από τα πιο διαχρονικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις, μιας κι έπιασε τα μαλλιά της σε μία sleek αλογοουρά, "αφήνοντας” το πρόσωπο της καθαρό.

Ανθή Βούλγαρη

Για το γάμο της αδερφής της, Ελένης, η Ανθή Βούλγαρη δεν μας ξάφνιασε με την επιλογή της, μιας και έκανε το αγαπημένο της look, αφήνοντας ολόισια τα μαλλιά της κάνοντας χωρίστρα στη μέση.

Θα γίνεις κουμπάρα; Δες τι χτενίσματα έκαναν οι πιο κομψές Ελληνίδες celebrities και πάρε ιδέες

Αντιγόνη Ψυχράμη

Η Αντιγόνη Ψυχράμη για το γάμο της αδερφής της, Ειρήνης, έκανε μία safe επιλογή, καθώς αποφάσισε να πιάσει τα μαλλιά της ψηλά σε bun με χωρίστρα στη μέση.

Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια παρεβρέθηκε στη σημαντική ημέρα του αδερφού της, Άκη, το 2018 και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια επέλεξε να χτενίσει τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ τα έπιασε μισά πάνω μισά κάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ